IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

IM-Pact Blog en Op bezoek bij..

Onze Blog geeft je de verhalen en ervaringen van cursisten van IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching.

 

Wat hebben zij met de opleiding gedaan en hoe heeft NLP invloed op hun leven. Ingrid spreekt met de cursist af en beschrijft de ervaring van de ontmoeting en wat de cursist heeft gedeeld. De gepubnliceerde stukken zijn uiteraard met toestemming en lezing van de betrokken personen.

De Blog krijgt met regelmaat een update met nieuwe ontmoetingen.

Op bezoek bij....

Winny de Ruiter uit Noordgouwe. 

 

 

Als ik voor het huis van Winny sta, zie ik dat de voordeur al op een kier staat. Ik besluit toch maar even aan te bellen voordat ik binnen stap.
Ik word enthousiast en hartelijk ontvangen. Winny heeft in 2017-2018 haar NLP Practitioner en NLP Master opleiding bij IM-Pact gevolgd

Eigen bedrijf
Winny was jarenlang leerkracht in het basisonderwijs, maar besloot het roer om te gooien en is in 2018 haar eigen bedrijf gestart: Winnish.
Hierin kan ze haar hart volgen en haar passie delen om kinderen en volwassenen vaardiger te maken in de Engelse taal.
NLP
Mede dankzij de tools en inzichten van NLP was ze in staat om de dingen te doen die ze nu doet. En op de manier zoals zij dat wil. Verassend genoeg, of liever gezegd: vanzelfsprekend komen nu de dingen op haar pad die helemaal passend zijn.

image.png

BIJzondere hobby
Winny heeft ook nog een bijzondere hobby, ze is namelijk imker. Achter in haar tuin zoemen de bijen vrolijk rond bij de bijenkasten. Vol enthousiasme vertelt ze me hoe de bijenvolken samenleven, hoe de taken verdeeld zijn en wat de bijen voor bijdrage leveren voor ons als mens. In 2017 is ze begonnen met koninginnenteelt. Een precies werkje, met als doel om zachtaardiger koninginnen te telen, zodat ze uiteindelijk zonder imkerpak in de kasten kan werken: een droom in vervulling!
In een bijenvolk heeft iedere bij een unieke plek en een duidelijke rol, wat zorgt voor een efficiënt en effectief systeem. Hmm… het lijkt wel NLP. Hoe beter je weet wie je bent en wat je wilt, hoe beter je in staat bent om te communiceren met de wereld om je heen èn je je doelen bereikt!


P.s.: Winny gaf me bloemzaadjes mee om de bijen te helpen. Zo helpen we allemaal een handje mee aan een mooiere wereld!  

Wat maakt jouw leven waardevol

De top 3 van Winny:
1. Mijn gezin
2. Geloof, Spiritualiteit en Natuur
3. Een positieve inbreng in het leven kunnen geven van de mensen die op mijn pad komen.

Welk NLP-inzicht heeft je het meeste gebracht?
Heel veel dingen waren echte eye-openers voor mij. Dat iedereen zijn eigen Model of the World heeft, geeft inzicht in misverstanden en verkeerd begrijpen van elkaar. Ook anker-oefeningen waren voor mij heel belangrijk. Ik heb veel ballast overboord kunnen gooien. Ik voel me er echt bevrijd van.
Ik ga letterlijk LICHTER door het leven!

 

Winny de Ruiter

Meer informatie over het bedrijf van Winny vind je op Winnish

 

 

Op bezoek bij…

Jantina Gyarmathy uit Schuddebeurs

Over smalle weggetjes en tussen de groene weilanden door, is het nog maar een paar kilometer rijden van Zierikzee naar mijn bestemming: Schuddebeurs.
Als ik arriveer komt Jantina me stralend tegemoet en nodigt me uit in haar coachingspraktijk. In deze ruimte kan ze haar intuïtie op creatieve wijze vormgeven. En wat niet ontbreken mag: een whiteboard, waar ze graag dingen beeldend op weergeeft.
Jantina is een groot voorstander van bewust leven en een gezonde voedingsstijl. Ze runt samen met haar echtgenoot Zonvitaris, een praktijk voor Natuurgeneeskunde en Psychosociale therapie.


Lucht en Levensadem
Naast de verantwoordelijkheid voor het management en organisatie deel van het bedrijf, heeft ze haar eigen praktijk voor Psychosociale therapie. Ik zie Jantina zichtbaar genieten als ze zegt dat ze mensen die ergens in vastlopen verder kan helpen. ‘Zodat mensen weer lucht, levensadem krijgen’ vertelt ze. Daarvoor gebruikt ze uit haar rijk gevulde ‘gereedschapskist’ datgene wat intuïtief het beste past op dat moment. En met resultaat!


NLP
Na haar NLP Practitioner en Master certificaat te hebben behaald bij IM-Pact, maakte Jantina de cirkel rond en volgde ook de Postmaster Opleiding.

Niet twijfelen, maar doen
Als een spons en met veel nieuwsgierigheid is ze steeds op zoek naar nieuwe tools, om die in de praktijk te brengen. Waar een ander misschien twijfelt, doet Jantina het en ziet wat het haar brengt.

Haar enthousiasme voor NLP brengt ze over naar velen, zo ook haar eigen personeel. Ze is een ware ambassadrice voor ons!
Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zeg ik dan. Want hoe meer mensen met NLP werken aan de gezondheid van geest, hoe beter je lichaam functioneert in het volgen van je hart.

 

Dat verandert de afkorting van NLP in Nieuw Levens Plezier

Wat maakt jouw leven waardevol?

De top 3 van Jantina:

Liefde
Verbondenheid
Levenswijsheid

 

Welk NLP-inzicht heeft je het meeste gebracht?


Waarom wij mensen ons gedragen zoals we ons gedragen. Dat we overlevings strategieën generaliseren en oneindig herhalen als er geen interventie plaatsvindt. Dat ons gedrag ons Towards en Away From iets brengt en dat dat ons gedrag in stand houdt, waarbij ons hart ons steeds weer dezelfde lessen geeft totdat we daadwerkelijk overtuigingen veranderen.
NLP heeft mij de basis van mijn handelen in de praktijk als psychosociaal therapeut gegeven. Hierop kan ik andere invalshoeken en strategieën inpassen, zodat ik iedere keer weer dankbaar samen met anderen de weg van bewustzijn mag bewandelen.

jantina

Wil je meer informatie over het bedrijf van Jantina Gyamathy? Kijk dan op www.zonvitaris.nl

 

 

 

 


IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer