NLP Coachopleiding in Zeeland
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

Ben jij de professionele coach
van de toekomst ? 

Coachen is een bijzonder beroep en vaardigheid wat je kan leren en ontwikkelen. Zo'n opleiding vergt je inspanning, inzet en de ontwikkeling van je eigen visie. Het resultaat mag er dan ook zijn. 
Om te leren coachen begin je bij jezelf. Pas wanneer je jezelf kent en in staat bent tot zelfrflectie kan je het verschil zien tussen jezelf en anderen. Tussen jouw vraagstukken en de vraagstukken waar anderen mee worstelen. Door NLP te begrijpen en te ervaren ben je in staat om jouw expertise ten dienste te stellen aan anderen. Zodat zij hun leven verder vorm kunnen geven.

NLP zoals IM-Pact Opleidingen dat geeft bestaat niet alleen uit theorie. De werkelijke leerresultaten bereik je door te doen. We spreken dan ook van een ervarings gerichte opleiding. Door jouw persoonlijk ontwikkelpad te kunnen ontdekken en te volgen. de oefeningen in combinatie met inspirerend lesgeven, ben je in staat om je coaching-skills optimaal in te zetten.

Wij helpen je daarmee als gids. Jouw pad en jouw persoonlijke aanpak maakt jou uniek en authentiek. Wij bieden onze gezamenlijke coach ervaring aan om als beginpunt te dienen van jouw coachcariere. Dat is samen ruim 35 jaar expertiese die je ter beschikking staat.

 


Wist je dat..

 • NLP de beste coachopleiding is die bestaat ?
 • Dat je met beide NLP opleidingen professioneel aan de slag kan
 • Je kan besluiten om met de PostMaster je Coach kennis te optimaliseren
 • Je coachopleiding je levenlang mee gaat
 • Je je coachpraktijk een enorme boost geeft met NLP
 • Coachen eerst eigen persoonlijke ontwikkeling vergt voordat je anderen gaat helpen persoonlijke vraagstukken op te lossen
 • Ook coachen grenzen kent
 • IM-Pact Opleidingen Masterclasses geeft in coaching en daarbij 20 jaar kennis en ervaring met je deelt
 • Wanneer je alle 3 de opleidingen volgt je 5% op het totaal bedrag korting krijgt ?

 

Transpersoonlijk coachen

 

Transpersoonlijk betekent: los van je eigen ego, met als doel de ander daadwerkelijk verder te helpen. Transpersoonlijk betekent ook zeer efficiënt en met respect. De coachopleiding bij IM-Pact werkt op basis van gevoel en overtuigingen. De NLP Coach opleiding bestaat een studie van 51 dagen in totaal bestaande uit NLP Practitioner, NLP Master en 5 blokken NLP PostMaster.

Neem snel contact op voor meer informatie want we begeleiden je naar jouw succes. Hoe we dat doen? Dat leggen we graag persoonlijk uit. Vul het whatsapp formulier rechtsonder in en we nemen zo snel mogelijk conact met je op.

Coachopleiding door professionals voor professionals

De IM-Pact NLP coachopleiding combineert alle NLP kennis met 20+ jaren coachervaring van Mark en Ingrid.


Verschil tussen een NLP coach en een psycholoog/psychiater

Deze vraag wordt vaak gesteld. Wat doe je als NLP coach anders dan een psycholoog. Vaak lijkt het op elkaar maar de uitgangspunten zijn fundamenteel anders. Een psycholoog/psychiater is specialist in een bepaald gedrag en dat gedrag wordt behandeld. Een NLP coach zoekt naar de oorspong van dit gedrag. Dat is een ervaring uit het verleden wat effect heeft in het heden. Door de ervaring een andere betekenis te geven (interventie toepassen) ontstaat er vanzelf ander gedrag. De NLP coach kenmerkt zich verder door kortlopende behandelingen met meer aandacht en grotere effectiviteit. 


Hoe ziet je coachopleiding er precies uit?

Om NLP coach te worden moet je eerst NLP Practitioner en NLP Master Practitioner hebben afgerond. Bij voorkeur bij IM-Pact Opleidingen maar wanneer je deze opleidingen bij een door de NvNLP aangesloten opleidingeninstituut hebt gevolgd kan je bij IM-Pact ook je coachopleiding volgen.
De coach opleiding bestaat uit 5 modulen. Je kan kiezen uit:

 

 

 

Wil jij met
IM-Pact Opleidingen
kennismaken?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer