• IM-Pact Opleidingen
    Instituut voor NLP Opleidingen, Persoonlijke ont-wikkeling en Coaching
  • IM-Pact Opleidingen
    Instituut voor NLP Opleidingen, Persoonlijke ont-wikkeling en Coaching

phoneIM Pact Whatsapp06-51370269  //  0118-624418

 

Uw vertrouwde adres voor coaching trajecten.

 

Dat doet IM-Pact voor een brede diversiteit aan mensen. Mensen die even vastzitten, privé of in hun werk.
Mensen die een burnout hebben of het gevoel hebben dat ze onderweg zijn een burnout te krijgen. Mensen die op zoek zijn naar richting in hun werk, relatie of leven. Of die op zoek zijn naar een coach bij het realiseren van persoonlijke of zakelijke doelen.

 

Jarenlange ervaring als NLP en EFT coach

 

Mark is een ervaren coach. Sinds 2000 heeft hij een eigen coachingspraktijk. Hij leidt je door veranderingen heen naar een nieuw begin. Dat doet hij via persoonlijke coaching en op basis van jouw persoonlijke ervaringen; in gesprekken van ongeveer 1,5 uur. De ene persoon of situatie vraagt om maar een paar gesprekken, de andere heeft er misschien iets meer nodig. Doel is om zo snel, effectief en duurzaam mogelijk de gewenste verandering tot stand te brengen.

 

Ben jij op zoek naar een persoonlijke coach?

 

Bij IM-Pact Personal Coaching zie je dat Mark in de coaching gebruik maakt van verschillende technieken, zoals NLP, EFT, MR-EFT, Spiral Dynamics, Young en Avatar. Al bij het eerste gesprek stellen we een persoonlijk plan op, zodat je op ieder moment weet waar je nu staat en waar je naar toe gaat.

 

 

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmatige coach?

 

IM-Pact Bedrijfs-Coaching is jouw oplossing voor bedrijfsvraagstukken en coachings. De kennis en ervaring varieert van beleidsmeddewerkers, directie leden en medewerkers. Lees op de website meer informatie en neem contact op

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen


IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching maakt gebruik van cookies op deze website. Het gebruik is uitsluitend voor verbeteringen.