Emoties

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418facebook button

A+ R A-

NLP en Emoties

emoties 1

Things that stop you dreaming


Ooit eens lang geleden, in een tijd hier ver vandaan.
Een tijd waarin je nog geen woorden had of kende.
Een tijd van volledige afhankelijkheid


In een moment van pas geboren zijn. Er is geen referentie kader want tijd is een niet bestaand onderdeel van je leven. In deze periode van je leven breng je je missie naar buiten. Je Missie, Je volledige Zijn. Je voortdurend geluk.

Vandaag de dag ben je steeds bezig om je missie te realiseren. Zoals je hebt geleerd in de practitioner en master practitioner opleiding is het niet mogelijk je missie niet naar buiten te brengen of om buiten je missie te handelen. Alles komt van en naar je Missie. Van en Naar: Je eigen handelen en de feed-back die je krijgt op je handelen.
De actie-reactie van je handelen staat centraal in de sturing van je feitelijke emotie. Jij doet de handeling, je omgeving geeft de reactie. De reactie van je omgeving zal een ketting reactie tot gevolg hebben waardoor jouw overtuigingen in actie komen. Deze overtuigingen liggen aan de basis van een belangrijk proces: je overtuigingen zijn tenslotte verbonden met je criteria. De criteria op hun beurt vormen een afgeleide van je Missie. DE MISSIE die voor iedereen uniek is.


De trigger (de waarneming van de buitenwereld op jouw handelen) start de overtuiging die erbij hoort. De Overtuiging is gestoeld op je Criteria.

Een factor van belang is je geheugen. Je geheugen gebruik je om de reactie van de omgeving betekenis te kunnen geven.

Geheugen is een bitch


In je (onderbewuste) geheugen heb je al je ervaringen opgeslagen. Opgeslagen zoals jij betekenis hebt gegeven. Een betekenis gebaseerd op het gevoel wat je erbij had. Gevoel waar je criteria en dus je Missie het hoofdbestanddeel van uitmaakt. Wanneer je gebruik maakt van ankeren en een ervaring terug haalt dan gaat dat alleen wanneer je gevoel/emotie hebt gehad bij de ervaring. Anders is de ervaring niet op te halen. Dat deze ervaringen toegankelijk zijn merk je bij oefeningen waarbij een tijdlijn wordt gebruikt zoals change personal history en reclaim personal history. Je gebruikt een zoekanker gekoppeld aan het betreffende gevoel/emotie.
Wanneer je herinneringen ophaalt dan haal je de voorvallen op die met het gevoel te maken hebben. Dat komt doordat je geheugen een vergelijking maakt want tenslotte is elke ervaring uniek en niet herhaalbaar vanwege het verloop van tijd.

Frequency and repetition: metamodelprogramma.


Telkens wanneer je een ervaring ervaart sla je deze ervaring op PLUS de emoties van voorgaande overeenkomstige ervaringen en wat je van dat vergelijk vindt.

Emoties worden in de NLP Post Master verbonden met je overtuigingen en criteria, je geheugen en waardebepaling. Deze fantastische combinatie geeft je totaal nieuwe inzichten en ontwikkelmogelijkheden

Hoe schrijf je je in voor de NLP Post Master Opleiding?

 

Wil jij verder door ont-wikkelen met Persoonlijk Leiderschap ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
14 lesdagen kunt groeien. Hoeveel inzichten je krijgt.
Hoe snel je beter richting in je leven kan geven.

NLP Post Master Opleiding


Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Post Master - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

Blijf jezelf ontwikkelen!
Door theorie te koppelen aan NLP en NLP oefeningen krijg je wat je nodig hebt: NLP blijven oefenen, koppelen met andere gangbare visies en ervaren wat de impact ervan op jou is.

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach, Counsel en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

logo2xImpact OpleidingenCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 11 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer