IM-Pact Opleidingen

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418facebook button

A+ R A-

IM-Pact NLP Oefenavonden: Zelf oefenen met de mogelijkheid voor vragen en begeleiding aan de trainers!

Gedurende de NLP opleidingen merk je dat oefenen een absolute noodzaak is om met NLP te kunnen (blijven) werken. Hoe meer je oefent, hoe beter het resultaat.
Ook oefenen met andere NLP-ers (niet uit jouw groep) is een belangrijke verrijking van je mogelijkheden en je ervaringen.
Daarom organiseert IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching elke maand een NLP oefen avond. Tijdens deze avond is het mogelijk om met andere NLP-ers te oefenen, diverse onderdelen van de stof te herhalen en daardoor je ervaringen te verrijken. Het maakt daarbij niet uit of je de opleiding aan het volgen bent of dat je al klaar bent. Jouw ervaring is hetgeen NLP tot leven brengt en houdt. Ookal heb je NLP lang geleden gedaan ! Je leert telkens wat bij.

 

Doel

Tijdens een NLP oefenavond is het mogelijk om Practitioner en Master Practitioner stof te oefen, te herhalen of opnieuw kennis mee te maken. We verwachten van je dat je zelf een onderwerp hebt uitgezocht. Daardoor kan je een collega aangeven welke oefening je graag wilt doen. Natuurlijk zijn wij aanwezig om je te helpen en eventueel nogmaals uit te leggen. Het doel is je kennis nog eens te onderhouden en de ervaring te herhalen.
Deze avonden zijn geen vervanging van de NLP PostMaster aangezien de PostMaster nieuwe onderwerpen en diepere inzichten met zich mee brengt.

Kosten

De deelname aan de oefenavond is gratis. We vragen wel het aanmeldings formulier in te vullen zodat we weten hoeveel deelnemers we mogen verwachten.

Deelnemers

De NLP oefenavonden staan open voor IM-Pact NLP-ers in opleiding en IM-Pact NLP-ers die de opleiding (Practitioner/Master of Postmaster) hebben afgerond.

Inschrijven

Op deze pagina kan je je inschrijven. De kosten zijn € 0,00. Wij zorgen voor koffie en thee.
De avond start om 19:00 en loopt tot 21:00.

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach, Counsel en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

logo2xImpact OpleidingenCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 11 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer