IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • IM-Pact Opleidingen
    NLP en persoonlijke ontwikkeling
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs, je zal versteld staan

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

Op bezoek bij…

Jantina Gyarmathy uit Schuddebeurs

Over smalle weggetjes en tussen de groene weilanden door, is het nog maar een paar kilometer rijden van Zierikzee naar mijn bestemming: Schuddebeurs.
Als ik arriveer komt Jantina me stralend tegemoet en nodigt me uit in haar coachingspraktijk. In deze ruimte kan ze haar intuïtie op creatieve wijze vormgeven. En wat niet ontbreken mag: een whiteboard, waar ze graag dingen beeldend op weergeeft.
Jantina is een groot voorstander van bewust leven en een gezonde voedingsstijl. Ze runt samen met haar echtgenoot Zonvitaris, een praktijk voor Natuurgeneeskunde en Psychosociale therapie.


Lucht en Levensadem
Naast de verantwoordelijkheid voor het management en organisatie deel van het bedrijf, heeft ze haar eigen praktijk voor Psychosociale therapie. Ik zie Jantina zichtbaar genieten als ze zegt dat ze mensen die ergens in vastlopen verder kan helpen. ‘Zodat mensen weer lucht, levensadem krijgen’ vertelt ze. Daarvoor gebruikt ze uit haar rijk gevulde ‘gereedschapskist’ datgene wat intuïtief het beste past op dat moment. En met resultaat!


NLP
Na haar NLP Practitioner en Master certificaat te hebben behaald bij IM-Pact, maakte Jantina de cirkel rond en volgde ook de Postmaster Opleiding.

Niet twijfelen, maar doen
Als een spons en met veel nieuwsgierigheid is ze steeds op zoek naar nieuwe tools, om die in de praktijk te brengen. Waar een ander misschien twijfelt, doet Jantina het en ziet wat het haar brengt.

Haar enthousiasme voor NLP brengt ze over naar velen, zo ook haar eigen personeel. Ze is een ware ambassadrice voor ons!
Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zeg ik dan. Want hoe meer mensen met NLP werken aan de gezondheid van geest, hoe beter je lichaam functioneert in het volgen van je hart.

 

Dat verandert de afkorting van NLP in Nieuw Levens Plezier

Wat maakt jouw leven waardevol?

De top 3 van Jantina:

Liefde
Verbondenheid
Levenswijsheid

 

Welk NLP-inzicht heeft je het meeste gebracht?


Waarom wij mensen ons gedragen zoals we ons gedragen. Dat we overlevings strategieën generaliseren en oneindig herhalen als er geen interventie plaatsvindt. Dat ons gedrag ons Towards en Away From iets brengt en dat dat ons gedrag in stand houdt, waarbij ons hart ons steeds weer dezelfde lessen geeft totdat we daadwerkelijk overtuigingen veranderen.
NLP heeft mij de basis van mijn handelen in de praktijk als psychosociaal therapeut gegeven. Hierop kan ik andere invalshoeken en strategieën inpassen, zodat ik iedere keer weer dankbaar samen met anderen de weg van bewustzijn mag bewandelen.

jantina

Wil je meer informatie over het bedrijf van Jantina Gyamathy? Kijk dan op www.zonvitaris.nl

 

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching maakt gebruik van cookies op deze website. Het gebruik is uitsluitend voor verbeteringen.