IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

Communicatie...Grenspassage

We beschikken vandaag de dag over ontelbare communicatie middelen en mogelijkheden. Internet , email, whatsapp en tekstverwerking hebben de weg tussen zender en ontvanger verkort in tijd en afstand. Elke dag weer maken we gebruik van deze middelen zonder er zelfs maar bij na te denken en de wereld wordt met elkaar verbonden. Een vraag stellen aan een bedrijf aan de andere kant van de wereld is geen grote onderneming meer met weken wachttijd. Nee, de volgende dag is er al reactie.

Sommige communicatie middelen en mogelijkheden werken echter beter dan andere.

En communiceren doen we. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde mens gemiddeld 17.435 woorden tegen iets meer dan 7 mensen per dag, elke dag, produceert. Dat maakt ons soort een druk en volop in interactie met elkaar. Jouw woorden / ideën worden door 7 en n beetje mensen gedeeld met 7 en n beetje andere mensen. 1 woord wordt al snel door 50 mensen ontvangen die dat weer delen. Hoe snel kan jouw idee de wereld bereiken ? Even rekenen en er komt uit dat in 8 stappen de hele wereld bevolking bereikt kan worden. Maar …. is dat dan hetzelfde idee, gevoel of woord van jou ? .....nee, natuurlijk niet.

Ieder ander geeft aan jouw woorden een andere betekenis.

Wanneer jouw woord van jezelf naar een ander gaat, een grens passeert van binnen naar buiten, dan ben je hopeloos. De meest eenvoudige dingen hebben niet (meer) dezelfde betekenis en gevoelswaarde.

We kunnen zelfs de basis begrippen niet meer uitleggen:
Ik wil
Ik ben
Ik hou van

Wat we in de regel doen is gewoon “ doen alsof “ de ander het wel begrijpt. Dan ligt het niet begrijpen bij de ander en is, technisch gezien, wellicht juist.

Wat kun je daar eigenlijk aan doen ?

Om te voorkomen dat je in de valkuil van “de ander begrijpt het wel” blijft rond hangen is het verkrijgen van inzichten in de wijze waarop jijzelf communiceert de meest belangrijke stap die je kan nemen. Dat heft je drama op en biedt de kans tot verbinding.
En waarom NLP ? ….dat is eenvoudig: NLP leert je hoe wensen communiceren, niet wat of wat de bedoeling is. Nee, de menselijke methodiek, structuur, strategie is wereldwijd hetzelfde. Door de vorm te leren leer je jezelf leren en leer je van naderen. Je leert oude, niet effectieve, patronen op te lossen en naar je hart te luisteren in plaats van te vertellen wat je hart dient te voelen.

Daardoor kan je wel duidelijk maken:
Ik wil
Ik BEN
IK HOU

Wat is jouw keuze?


Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

Kom ook naar de gratis informatieavond


IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer