Lege straten

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
IM-Pact NLP Opleidingen en coachingOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

Lege straten in Zeeland en er wordt hard gewerkt

images

 

IM-Pact opleidingen is in deze tijden ook getroffen door de vele beperkingen die noodzakelijk zijn om een verdere crises af te wenden. Door deze maatregelen hebben we onze opleidingen tijdelijk moeten stilleggen. Voor een aantal andere geplande NLP opleidingen hebben we inmiddels nieuwe agenda moeten maken zodat we de opleidingen in dit najaar kunnen starten. We gaan er vanuit dat ook direct na het opheffen van de maatregelen we nog geen “business as usual” zullen hebben. Ook de NLP PostMaster modulen en de 1 daagse workshops hebben we verschoven naar een later moment in het jaar.
In de tussentijd zijn we volop bezig andere manieren van opleiden te ontwikkelen. De NLP opleidingen die al gestart waren, zijn we nu aan het aanpassen zodat we NLP deels on-line kunnen aanbieden. Een behoorlijke aanpassing en een andere manier van werken. Het samenstellen van het lesprogramma vergt tijd en we willen onze standaard kwaliteit natuurlijk op hetzelfde zo niet hoger niveau handhaven.
Ondanks de beperkingen houden we goede moed om alle diensten van IM-Pact Opleidingen en Coaching, in aangepaste vorm, te kunnen blijven aanbieden.
Andere manier van denken.
Tijdens de eerste les van een NLP opleiding wordt je al geconfronteerd met een andere manier van denken. Eén van de NLP vooronderstellingen is “er is altijd een andere keuze”. Een uitspraak die tot voor kort vaak werd beantwoord met “Tuurlijk, dat is waar”. Nu wordt een beroep gedaan om deze uitspraak in de werkelijkheid te realiseren. Een andere manier van denken (Het effect van een pandemie) , een andere manier van sociale contacten (Onze 1,5 meter cultuur) en dus ook een wat andere manier van opleiden.
De on-line oplossing die we nu aan het samenstellen zijn zal meer nadruk leggen op het gebruik van technologie en video contact. Vanuit communicatie oogpunt gezien een ultieme test en ervaring. Het onderbouwt het belang en de noodzaak van rapport en goede communicatie-skills. Tenslotte is een video verbinding een representatie van de werkelijkheid en van die werkelijkheid is een belangrijk deel on-verbale communicatie afgesneden.
Wij hebben de uitdaging aangenomen en zijn druk bezig om een passende nieuwe werkwijze te ontwikkelen. Deze pandemie heeft grote impact op onze cultuur, samenleving, vrijheidsbeleving en communicatie. Juist op dat laatste deel, communicatie, wordt een dringend beroep gedaan.


Thank the universe for giving us NLP

Hele fijne paasdagen, zorg goed voor jezelf en anderen. Blijf ons volgen op Facebook, de Nieuwsbrief en onze website! We blijven met nieuwe oplossingen komen.

Wil jij met
IM-Pact Opleidingen
kennismaken?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coaching en counseling
Bedrijven: Op locatie
Particulieren:
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg
OF on-line 

Vestigings adres
Postbus 127
4330 AC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

NVNLP LogoImpact OpleidingenErkende CRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © sinds 2009 

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer