IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

Wat moet je doen om je boodschap over te brengen?

We mogen gerust constateren dat communicatie tegenwoordig een hele toer is. Er is zoveel communicatie dat je wel erg innovatief moet zijn om je boodschap aan de man of vrouw te brengen. Natuurlijk heb je NLP maar NLP geeft alleen de wijze van onze communicatie weer. De patronen en strategiën die we volgen zijn uiteraard belangrijk maar de invulling: wat de boodschap belangrijk of opvallend maakt, daarvoor is gevoel nodig. En als dat lukt…is er sprake van Magie.
Zo kwam ik een magische advertentie tegen:
werflijderBij het passeren van de advertentie drong het snel tot mij door: dat geeft wel heel duidelijk aan wat de sfeer op de werkvloer is. De advertentie is blijven hangen en op de terugweg moest ik gewoon nog een keer dezelfde route volgen. Bij bestudering van de foto blijkt er een smily achter te staan. En toch heeft de bedenker een doel bereikt: de volle aandacht voor de advertentie en vandaag onderwerp van deze nieuwsbrief. Een magisch moment.
Wanneer we het over magie gaan hebben dan komen de 3 wetten van Clark al snel naar voren. Beter gezegd, de 3de wet:
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. : Elke vorm van voldoende vooruitstrevende technologie lijkt onlosmakelijk overeen te komen met Magie.

De technologie van NLP, de werkwijze en de samenhangende visie lijkt voor niet NLP-bekenden een soort van magie. De magie van de taal. Recentelijk is een nieuwe groep NLP Practitioners van start gegaan. Zij bestuderen de magie van de eigen taal. Zelfs het bestuderen van de eigen taal geeft inzichten en mogelijkheid tot veranderingen. De 2de wet van Clark zal zich spoedig aankondigen en hun uitnodigen een sprong te gaan maken.
De groep die eerder is gestart, is inmiddels vertrouwd met de 2de wet van Clark. “The only way to discovering the limits of the possible is to venture a little way past them into the impossible. De enige manier om de grenzen van het mogelijke te overzoeken is een beetje daaraan voorbij te gaan.
Uit de comfort-zone, into the unknown. Ze hebben zich de NLP tools eigen gemaakt en zijn bezig met identiteit vorming. Op weg naar het antwoord op de vraag: Wie ben ik precies?

Wijze lessen

Wijze lessen tijdens de opleiding: De NLP opleidingen gaan over persoonlijke ontwikkeling. Het ONT-Wikkelen in plaats van het voortdurend ingewikkeld raken door zich herhalende voorvallen waar we maar niet aan lijken te kunnen ontsnappen. Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gehad hebt. Volgens Einstein is deze stelling zo juist, dat hij er aan toevoegde: en als je wat anders verwacht te krijgen ben je op de rand van waanzin aangekomen. Verandering is dus noodzakelijk wil je een ander resultaat krijgen van je communicatie en Nieuwe Licht Punten in je leven ervaren.

Ben je erbij in Maart wanneer de nieuwe NLP Practitioner Opleiding start? Of weet je iemand die geinteresseerd is ?


Deel deze mail en ervaring aan iedereen die geinteresseerd is geraakt…naar zichzelf

 

 


Wat is jouw keuze?


Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

Kom ook naar de gratis informatieavond

British science fiction writer Arthur C. Clarke formulated three adages that are known as Clarke's three laws, of which the third law is the best known and most widely cited. They were part of his ideas in his extensive writings about the future.[1] These so-called laws include:
1. When a distinguished but elderly scientist states that something is possible, he is almost certainly right. When he states that something is impossible, he is very probably wrong.
2. The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them into the impossible.
3. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer