IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

Fireworks

Welkom in 2019! Een heel gelukkig en gezond nieuw jaar toegewenst.
2019 is een bijzonder jaar: IM-Pact Opleidingen en Coaching
bestaat 10 jaar!

We hebben een mooi 5 sterren programma samengesteld en in de loop van dit jaar berichten we geregeld over de verschillende onderwerpen.

 


Ontwikkeling is de sleutel van het leven.

Met dit deel van onze visie zijn wij ons NLP instituut begonnen. En dat heeft uiteraard ook betrekking op onszelf en de opleidingen. Het creëren van thema’s voor de verschillende opleidingen is een zichtbare vorm van de ontwikkelingen. In de vorige nieuwbrief stond de NLP Practitioner Opleiding in het zonnetje.


Deze nieuwsbrief brengt de NLP Master Opleiding in het licht.

De Master opleiding is, zoals de titel doet vermoeden, het pad van meesterschap. Meesterschap over jezelf. Dit meesterschap is onderwerp niet zo mystiek als boeken en sprekers doen vermoeden. Meesterschap is wel specifiek een meesterschap van jou.
Hier kan je al een verschil vinden in de meest gangbare benadering: meesterschap in een bepaald vak of richting is veelal de ultieme beheersing van een theorie. Hier gaat het over het pad van meesterschap met als doel jezelf te kennen en te weten wie je bent. Alle beslissingen die je daarna neemt zijn volstrekt zuiver en onafhankelijk van de overtuigingen die je in je leven hebt overgenomen. Met alle goede bedoelingen want ga er maar aan staan: je bent kind en je hebt ouders….dat vergt heel wat inspanning om hun te leren leven. Daar ga je wat van vinden en vooral ook over jezelf.
Onvermijdelijk zet je die ideeën voort in je verdere leven en deze maskeren als het ware je ware zelf zodat meesterschap meer gaat over het managen van verwachtingen van anderen dan je eigen mogelijkheden, wensen en geluk.

 Master proces

Het lijkt alsof je een poosje tegen de richting van het leven in gaat door telkens af te vragen….is dit werkelijk zo en wat vindt ik er van. Dat onderzoek leidt tot een doorgronding van overtuigingen die je met jezelf meedraagt. Aansluitend op een Harvard onderzoek recentelijk gepubliceerd, is de gevoelswaarde van deze overtuigingen zo belangrijk dat je dat zelf onderzoekt. Dit onderzoek is een bevestigingen wat we al eeuwen weten. Begrijpelijk dat NLP Master opleiding alle aandacht geeft aan gevoel. Dat is geen verrassing want in de Practitioner ben je daar al aan begonnen. Na veel denken, voelen en doen ben je eindelijk in staat om te weten wat je hart zegt en je hart te volgen, vanuit je gevoel, daarna te denken en tot slot..te doen.

Denken voelen doen

Te verwachten resultaten in je werk: Je bent in staat om andere mensen te begeleiden terwijl je zelf, vanuit je hart, je werk kan en blijft doen. Deze vervulling geeft je nieuw levens plezier. Thuis/prive ben je in staat om enorm te ontwikkelen en je leven te richten op jouw persoonlijk geluk. Dat zorgt weer voor de ontwikkeling van het persoonlijke geluk van de mensen die dicht bij je staan.

Buddha beschreef ooit: een mens heeft in zijn of haar leven het vermogen om de karma lijn te verbreken en een nieuwe lijn samen te stellen. Dat kan je alleen bereiken door meesterschap over jezelf door studie, zelfstudie en zelf studie.


Wat is jouw keuze?


Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

Kom ook naar de gratis informatieavond


IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer