IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

 kerst

 

 

We zijn weer in de laatste maand van het jaar terecht gekomen. December 2018. 

 

IM-Pact Opleidingen en Coaching wenst alle cursisten en belangstellenden een bijzonder plezierige kerst en een goed, gezond 2019!

2019 is voor ons een bijzonder jaar.

In 2019 vieren we 10 jaar IM-Pact NLP Opleidingen in Zeeland.
Dat vieren we met ons 5 sterren programma: 5 bijzondere dagen met 5 verschillende onderwerpen.
Wanneer en de inhoud, dat vertellen we binnenkort.

10 jaar NLP in Zeeland. Dit zijn de opleidingen 

IM Pact practitioner master en postmaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle NLP én toegepaste NLP samenkomen in 1 doorlopend proces:

 

IM Pact wat wil ik wie ben ik 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze nieuwsbrief aandacht voor de NLP Practitioner Opleiding.

 

In de eerste N.L.P. opleiding vindt je antwoord een levensvraag: wat wil ik precies.

Om het antwoord te vinden maar je gebruik van je ervaringen uit het heden en verleden. Opzoek naar herhalingen en patronen die je opmerkt in je manier van communiceren. Communicatie is het ‘eindresultaat’ van alle voorgaande bedenkingen, gevoelens en ervaringen. Met deze informatie is het eenvoudig om uit te zoeken HOE je tot dit resultaat komt, door je woordkeuze en je bewegingen.

Met wat je nu weet vind je wat je graag wilt. Eindelijk weet je precies te vertellen waar een persoonlijk doel en je levenspad aan moet voldoen om gelukkig te zijn. Hoe je dat bereikt? Je staat vaak voor een vervelend gevoel, een bedenksel of een oude herinnering. Iets weerhoud je om een stap te doen naar jouw levensgeluk. Je kan zelfs verstrikt geraakt zijn in je zoektocht in jezelf of je hulp aan zoveel anderen.
Met Personal Empowerment doorbreek je jouw eigen oude gewoonten en verstrikkingen. Zo verander je je communicatie zodat je jouw doelen gaat uitvoeren. Uiteraard met respect voor jezelf en je omgeving ookal wil dat soms zeggen dat je echt iets anders wil.

Wat brengt nlp practitioner jou prive/werk?

Op je werk verfris je jezelf (en anderen) met nieuwe inzichten en een andere aanpak. Met plezier en passie zodat je inspirerend bent. Je communicatie vaardigheden gaan aanzienlijk vooruit en de mogelijkheid om bedrijfsdoelen te bereiken worden aangevuurd door jouw eigen levenspad.
Thuis merk je ook veranderingen: oude gewoonten worden meer gewaardeerd of juist aangegrepen om eens wat anders te doen. Critici weten wel eens te vertellen dat je een Nieuwe Levens Partner wordt. Een vooruitzicht om een bron van creativiteit en inspiratie te zijn.

 

Moet er iets mis zijn om NLP te volgen ?

Die vraag wordt wel eens gesteld, of aspirant cursisten worden wat vertwijfeld aangekeken…er zal wel iets mis zijn.. Als ervaringsdeskundigen (NLP vormt al meer dan 20 jaar onderdeel van ons bestaan) kunnen we gerust zeggen: iedereen zou NLP al op jonge leeftijd moeten worden aangeboden. De kennis die je krijgt van alle communicatie mogelijkheden en de oordeel loze levenshouding brengt mensen op hun eigen levenspad. Dat is wat iedereen verdient.
Het enige wat je nodig hebt is de wens om te veranderen. Daar is niets mis mee!

Waarom IM-Pact

Natuurlijk is kennis belangrijk. Hoe patronen werken, wat de theorie is en de hogere visie. Ook het hoofd moet in de NLP opleidingen van juiste voeding worden voorzien. Ervaringsgericht onderwijs zoals IM-Pact dat geeft , leert je de oefeningen en interventies waarmee je invloed hebt op je gevoel en daardoor jouw communicatie. Door te oefenen en te doorleven veranker je jouw veranderingen in je lichaam. Daardoor neem je letterlijk een andere houding aan. Je beweging en je uitstraling worden anders.

IM-Pact Opleidingen en Coaching geeft je:
Vrijheid
Ieder mens is uniek. Wij stimuleren zelfonderzoek en uitbreiding van je waarneming en overtuigingen, zodat je jouw unieke talenten kunt gaan leven.

Verbinding
Vertrouwen, ruimte en veiligheid zorgen ervoor dat het mogelijk is om met elkaar open te communiceren: de basis voor Verbinding.

Ontwikkeling
Het beter leren verstaan van onze verbale en non-verbale communicatie, wat leidt tot zelfkennis en daardoor heldere communicatie naar binnen en naar buiten.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoelt bent te Zijn.

 

Dat maakt IM-Pact uniek!

 

 

 


Geïnspireerd? Kom naar de gratis info avond. Vrijwel elke maand bieden we de mogelijkheid om tijdens een informeel gesprek van een uur kennis te maken met IM-Pact en alle NLP opleidingsvragen te stellen


Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

Kom ook naar de gratis informatieavond


IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer