IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

NLP in het onderwijs….waar te beginnen?

Van vele onderwijsgevenden en…ouders die de NLP opleidingen aan het volgen zijn horen we vaak: “NLP….dat moeten ze op school standaard aan de kinderen geven”.

Voorbeeld: Eens lang geleden had ik de mogelijkheid om bij mijn zoon op school een 2-tal lesuren te mogen invullen. De uitnodiging kwam in het kader van: laat de ouders vertellen over hun werk en zo de schoolgaande jeugd alvast informatie geven over het te verwachten werkende leven. Ik heb gekozen om de studenten (en de 2 leerkrachten) te verrassen met een korte NLP introductie les.
De communicatie matrix en communicatieve vaardigheden werden met veel plezier geoefend en leverde interessante, goede vragen op. Nog vele jaren nadien werd ik aangesproken door de toenmalige studenten. De 2 lesuren hebben voor zowel aanwezige onderwijzers en leerlingen een groot succes: ze hebben inzicht gekregen in communicatie en het model van hun eigen wereld.

Waarom NLP ?

 

NLP heeft 3 belangrijke onderdelen die een Onderwijs Coach krachtig maken:
- Zo oordeel loos en objectief mogelijk iemand begeleiden naar een eigen te bepalen doel
- Middels een zeer goede werkend model doelen weten te bereiken
- Respect voor het model van de wereld van de ander waarin de persoonlijke Levensdoelen centraal staan.

NLP in het onderwijs lijkt, wanneer je NLP volgt, een voor de hand liggende basis kennis en kunde. Immers leert NLP hoe structuren lopen, hoe mensen leren en wat je als begeleider nodig hebt om het leerproces van jezelf en anderen perfect te kunnen begeleiden.
Gelukkig volgen onderwijzers geregeld onze NLP opleidingen. Toch is het gebrek aan deze kennis en ervaring schrijnend te noemen. Schrijnend omdat per saldo maar enkele onderwijskrachten deze uitzonderlijke capaciteit en inzichten tot hun beschikking hebben.

Onderwijs is een voortdurend vernieuwend kwaliteitsveld waar creativiteit, inzicht en energie nodig zijn. Nodig zijn om de dagelijkse topsport optimaal en met plezier te kunnen realiseren.

Onderwijzers die bij ons de NLP opleidingen hebben gevolgd zeggen zelf: “ NLP had in mijn basis opleiding moeten zitten. Dan is het lesgeven met passie voor het vak en de leerlingen een heel eenvoudige en uitnodigende dag waar ik elke ochtend weer naar uitkijk.”

 

Coachende [NLP] leerkracht

Een nieuw tijdperk vraagt om nieuwe benadering en nieuwe methoden. De coachende leerkracht is de nieuwe methode om in het onderwijs goed te kunnen functioneren. Een willekeurige coach opleiding zal hierin teleur stellen. Juist door de praktische toepassing en het verrijken van zelfkennis zorgt NLP voor antwoord op de vele vragen en nieuwe toepassingen. Je leer bijvoorbeeld hoe je zelf leert (je eigen voorkeuren) en hoe studenten leren. En dat niet alleen. Als coachende leerkracht ben je in staat om emotionele belemmeringen om te zetten naar hulpbronnen. Hulpbronnen die jouw leerlingen succesvoller te zijn tijdens de lange leerperiode waar ze noodzakelijkerwijze aan onderworpen zijn. Wil jij meer weten of gelijk beginnen? Kom langs tijdens de informatie avonden!

 


Wat is jouw keuze?


Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

Kom ook naar de gratis informatieavond


IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer