Nieuwsbrief aug 19

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
IM-Pact NLP Opleidingen en coachingOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

John O Groats Schotland: land-end

John O’Groats

Ik had nog nooit van het plaatsje gehoord en ben toch redelijk bekent met Schotland. Of Alba zoals de Schotten dat liever gebruiken. John O’Groats ligt in het uiterste noorden van Schotland. Een buitengewoon verrassende reis bracht een nog uitzonderlijker plaatsje. Dit is namelijk de meest noordelijke punt van dit land. Alles wat je hierna wilt bereiken zal per boot of per vliegtuig moeten gaan. John is ook het beginpunt van een vruchtbaar land met duinlandschappen, rijke heuvels, vruchtbare valleien en diepe veilige havens. Dit is ook de plaats waar de Noormannen vele eeuwen geleden voor het eerst voet aan land hebben gezet. De Noormannen hebben een verandering in gang gezet wat uiteindelijk resulteerde in een nieuwe cultuur en structuur van de bestaande samenleving. Hun invloed en aanwezigheid kan je vandaag de dag nog steeds terugvinden. In oude namen, het feodale clan systeem, eeuwen oude gewoonten, eindeloze discussies en muziek.
Schotland heeft een eigen cultuur en alhoewel Schotten in de regel niet eens eens kunnen worden over de kleur blauw van de lucht, Brexit verenigd hen wel. Ze schamen zich intens voor de politici en het feit dat ze tot het “verenigd koninkrijk” behoren. Je hoeft maar even te informeren en ze gaan helemaal los.
Engeland ziet het als vooruitgang, de Schotten zien het als achteruitgang en teloorgang van veel belangrijke mogelijkheden. De “groei” waarbij Boris Johnson zich sterk maakt is een beweging met veel pijn, discussie en contradictie. Daar waar zoveel groei wordt verwacht sluiten grote bedrijven hun vestigingen met verlies van 25.000-30.000 banen tegelijkertijd.
De Brexit is ontstaan door politieke onvrede en aperte leugens. En degene die verantwoordelijk is voor die leugens…zit nu aan het roer en roept “We groeien!!”.

Dat stelt je toch de vraag…
1- Wat is groei
2- Is groei alleen mogelijk door pijn en / of onvrede?

JOG1Vanuit John O’Groats is het een behoorlijk eind naar de verschillende volgende bestemmingen. Ze hebben er maar een bordje bij geplaatst zodat je weet hoe ver je moet gaan voordat je kan spreken van verandering.
Hoever moet jij gaan?
Is groei mogelijk in harmonie, zonder pijn en leugens?


Voor beide vragen kan je bij ons terecht.

Wist je dat….John O’Groats refereert naar de stichter van t dorpje? Jan de Groot in 1497? Ja..een Hollander. We zijn ook overal te vinden he?!

Fijn om vakantie te genieten, fijn om weer aan de slag te zijn.

Wil jij met
IM-Pact Opleidingen
kennismaken?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coaching en counseling
Bedrijven: Op locatie
Particulieren:
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg
OF on-line 

Vestigings adres
Postbus 127
4330 AC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

NVNLP LogoImpact OpleidingenErkende CRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © sinds 2009 

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer