NLP Opleidingen

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418facebook button

A+ R A-

Wat is NLP?

NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren.

 

Maar goed, dan blijft voor de meeste mensen de vraag: wat is NLP? Op deze pagina proberen we dat zo compleet en helder mogelijk samen te vatten. Heb je daar vervolgens nog vragen, zijn er dingen niet helemaal duidelijk: neem gerust contact op.

Wat is NLP?

 

NLP is eigenlijk alles. Het is een manier om naar jezelf en naar anderen te kijken, een manier van voelen en doen. Het is een handvat dat je helpt om jezelf te ontwikkelen. Het is een systeem, een leermethodiek, die je uitnodigt om jezelf bewust te maken van je patronen, gedachten, overtuigingen, successen en beperkingen.

Wat NLP niet is?

 

Het is geen hogere psychologie of linguïstiek. Dat denken mensen wel eens als we uitleggen dat NLP voor neurolinguïstisch programmeren staan. Maar nee: iedereen kan NLP leren. NLP is namelijk gebaseerd op wat mensen doen. Mensen zoals jij en ik. Hoe doen wij de dingen die we doen? Hoe bereiken we onze doelen en staan we succesvol in het leven? NLP geeft je leven richting en biedt alles wat je nodig hebt om jouw succes te realiseren

 

Je eigen ervaring als vertrekpunt

 

NLP geeft je technieken om je beperkingen om te zetten in successen. Daar waar je al succesvol bent, versterk je met NLP je talenten en kwaliteiten. In beide gevallen geldt dat je eigen ervaring altijd het vertrekpunt is. De kennis en inzichten die je ontdekt, brengen je naar volgende, nieuwe ervaringen. Je creëert als het ware een gedetailleerde kaart van jouw eigen wereld. NLP faciliteert je om je leven volledig van jezelf te maken en zelf te bepalen waar jij naar toe gaat.

 


De vijf basiselementen van NLP

 

Wat maakt iemand succesvol? Hoe leren wij? En hoe kun je jezelf de expertise van experts eigen maken? Dat zijn feitelijk de vragen die ten grondslag liggen aan NLP. Dat uit zich in vijf basiselementen:

 • 1. Ervaring
  Je ervaringen bepalen hoe je denkt, voelt en leeft. Met NLP leer je van je ervaringen, leer je vooral ook het heden te ervaren en met de input die dat je oplevert je toekomst te ontwerpen.
 • 2. Taal en wereldmodel
  Jouw boodschap is een individuele interpretatie van wat je zegt en doet; je communiceert vanuit jouw model van de wereld. Met NLP leer je zo communiceren dat jouw boodschap aansluit op het model van een ander.
 • 3. Verantwoordelijkheid
  Wanneer we volledige verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, zijn we in staat om doelen te stellen die binnen ons eigen bereik liggen. Doelen die bij jouw authentieke ik passen. Doelen die jij jezelf stelt. En niet omdat iemand anders dat wil of je opvoeding dat voorschrijft. NLP geeft je inzicht en leert je hoe je kunt veranderen.
 • 4. Model-leren
  Leren doe je van een expert, ook wel een model genoemd. Als je leert van een expert, weet je zeker dat je succes behaalt. Succes wil in dit geval zeggen: hoe vind ik de weg naar geluk, vrijheid, vrede, verbinding, liefde of vreugde? Met NLP Model-leren maak je een kaart van een eigenschap van een expert, zodat je de expertise overdraagbaar maakt (naar jezelf en wellicht anderen).
 • 5. Technieken
  De technieken van NLP helpen je te leren van je successen en veranderingen in jezelf te realiseren, zodat je in de toekomst nieuwe mogelijkheden zult ervaren.

Bij IM-Pact maak je NLP tot jouw NLP

 

Snel en simpel uitleggen wat NLP is, zou NLP tekort doen. NLP bevat heel veel elementen, systemen, inzichten en methoden die stuk voor stuk raakvlakken met elkaar hebben. NLP kun je leren, maar krijgt pas echt betekenis en waarde als je het ook daadwerkelijk gaat toepassen. Daarom zeggen wij: bij IM-Pact leer je NLP en maak je NLP ook echt tot jouw NLP.

Geen boeken maar werkelijkheid

 

Hoe goed ook de intentie: een (zelfhulp)boek beschrijft vrijwel altijd het succes van de auteur. De enige weg die wordt beschreven is die van de auteur; op een zodanige wijze dat het ‘verkoopbaar’ is. Voor NLP heb ik vaak en veel boeken gelezen over persoonlijke ontwikkeling. Wat er telkens ontbrak, was het antwoord op de vraag: hoe doe ik dat dan? Dankzij de training bij IM-Pact weet ik hoe ik mijn persoonlijke ont-wikkeling vorm kan geven.

 

Vier NLP-opleidingen bij IM-Pact

 

IM-Pact opleidingen biedt vier verschillende NLP opleidingen. Elke opleiding staat in het teken van denken-voelen-doen. Bij IM-Pact leer je naar jezelf kijken, leer je voelen en leer je naar je gevoel te gaan handelen. Dat oefen je, doorleef je en pas je al na een paar dagen effectief toe. Wij bieden NLP Practitioner, NLP Master, NLP Coach en NLP Post Master opleidingen.

 


Met IM-Pact Opleidingen wordt NLP jouw NLP:

 

 • 1. Vrijheid, Verbinding en duurzaamheid
 • 2. Persoonlijke begeleiding door professionals
 • 3. Inspirerend lesprogramma
 • 4. Opleiders met brede ervaring, kennis en kunde
 • 5. Kleine groepen
 • 6. Leer- en lees-boek, e-book
 • 7. Direct uitvoerbare opdrachten
 • 8. Je kunt je kennis direct inzetten

Een opleiding bij IM-Pact heeft ook echt impact!

 

Elke opleiding combineert het denken, voelen en doen. Je zult al heel snel innerlijke rust ervaren, verantwoordelijkheid over jouw leven pakken en Nieuw Levens Plezier krijgen. Je gaat zien: een opleiding bij IM-Pact heeft ook echt impact op je dagelijkse leven!

NLP in Zeeland

 

IM-Pact Opleidingen geeft de NLP opleidingen in Middelburg, Zeeland. Onze opleidingen geven wij in een mooi gerenoveerd schoolgebouw, in het hartje van de hoofdstad van Zeeland. Je kan je auto op 9 minuten loopafstand gratis parkeren en tijdens de pauzes ben je in 9 minuten in de binnenstad. Hoewel we in de stad opleidingen geven, is de omgeving rustig ontspannend. Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw NLP opleiding.

 

Wil jij aan de slag met NLP ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
18 lesdagen kunt groeien.
Hoe snel je beter en gerichter leert communiceren.

NLP Opleidingen

Opleidingsduur: 18 dagen
Opleidingsprijs € 2.850,--
Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Opleidingen - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach, Counsel en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

logo2xImpact OpleidingenCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 11 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer