IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418

A+ R A-

De inhoud van de NLP Post Master opleiding.

 

Ontwikkel jezelf verder met gebruik van NLP op het hoogste niveau. Blijf NLP toepassen en leer meer over de toepassingen.

 

Nadat je je NLP opleiding hebt afgerond heb je kennis en kunde verworven over het systeem NLP, de oefeningen die erbij horen en de werking er van. De NLP Post Master is speciaal ontwikkelt om jouw persoonlijke ontwikkeling door te kunnen zetten. Je hebt NLP, met de Post Master ga je NLP oefenen, herhalen en toepassen op verschillende gebieden.


De doelstellingen van de NLP Post Master zijn:

 

 • NLP op Master niveau blijven toepassen door verder te ontwikkelen.
 • Onderwerpen als Emoties, Overtuigingen, Criteria, vraagsystemen en interventies op een vernieuwende manier toe te passen.
 • Kennis op deze gebieden vernieuwen, aanvullen en onderzoeken door gebruik te maken van ontwikkelde en geteste theoriën.
 • Speciaal voor jou geschreven en door jouw trainers gegeven onderwerpen uit hun specialisaties.

Emoties: Je Lichaam als theater

 

Emotie is Memory maal Criteria in het kwadraatEmotie is Memory (geheugen) maal Criteria in het kwadraat.
Voor dit onderzoek werk je met je eigen emoties en de werking zoals deze, in relatie met je geheugen, jou sturen. Daarbij komen nieuwe oefeningen en combinaties van NLP aan bod. Zoals Criteria, Calibreren, Submoidaliteiten, Emoties, Strategiën, Triggers en ankerprocessen. De cpmbinatie van deze onderwerpen en NLP benaderingen geven een gekleurde en ervaren gevoel. Je sturing op emoties wordt daardoor breder en intenser. We onderzoeken de emoties vanuit de 6 basis emoties, gezichtsuitdrukkingen, de invloed van emotie in communicatie, RET en hoe emoties beslissingen in de weg kunnen staan.
We gebruiken de uitdrukking Je lichaam als theater vanwege de plaats waar emoties tot uitdrukking komen.

Spiral Dynamics

 

SpiralDynamicsMet Spiral Dynamics onderzoek je de samnehang van overtuigingen in je eigen en ander model van de wereld. Met overtuigingen hoort natuurlijk ook Slight of Mouth. De 2 NLP onderwerpen zijn de technieken die specifiek worden gebruikt om Spiral Dynamcis daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Alleen Spiral Dynamics (de theorie) geeft je de werkende theorie volgens Graves. In de Post Master echter combineren we NLP met Spiral Dynamics om te kunnen analyseren, ontdekken en veranderen. Daarbij zijn voorwaarden voor verandering en de weg van de verandering (Outcome Model) een ultieme toevoeging aan je NLP kennis. Je gaat de wereld gekleurd zien doordat je eenvoudig kunt vast stellen in welk denksysteem jijzelf en anderen verkeren. Het gevolg is dat je je communicatie nog veel beter kunt afstemmen. Naar aanleiding van de indeling zoals in Spiral Dynamics wordt gehanteerd leer je ook welke conflicten en specifiek gedrag horen en ontstaan tussen denksystemen onderling. Je eigen profiel van Waarden staat centraal bij deze cursusdagen.

Menselijke typeringen

 

Carl JungJung heeft een uitvoerige studie gemaakt naar de archetypen van mensen. Archetypen zijn systemen die als het ware zijn ingebakken. Archetypen kun je vinden op de logische niveaus op het scheidingdvlak Missie en Identiteit. Dit geeft al aan welke invloed dit heeft op je denken en doen. De archetypen die we specifiek onderzoeken betrekken zich op introverte en extraverte typeringen. Deze typeringen hebben directe invloed op actie-reactie. Door betrekkelijk eenvoudige toepassing van NLP heb je niet alleen je eigen analyse maar ook nieuwe methoden om met je eigen typering om te gaan. (Met als extra: de typering van anderen). NLP onderwerpen: strategie, ankerprocessen, grenzen. In dit blok ligt de nadruk op het 'omgaan met' in plaats van methoden om mogelijke veranderingen te kunnen bereiken. De typeringen van Jung zijn fysiek in ons lichaam vastgelegd en dus onveranderbaar.

Hartcoherentie en Spiritualiteit op jouw levenspad

 

De IM-Pact Master Opleiding kent een specifieke toepassing in Overtuigingen en Criteria. We gebruiken hierbij de Yama en Ni'Yama benadering om een stabiele koers voor veranderingen te kunnen bieden.
Samen met de certtificeringopdracht van de Practitioner is dat een onderdeel geweest van je spirituele bewustwording. Met Hartcoherentie en Spiritueliteit onderzoek je de werking van je Hart (Missie) in combinatie met (jouw) Spiritualiteit. Elevatie (zweven) is geen onderdeel van de cursus dagen. Je werkt met uitgangspunten uit Boeddhisme, Mindfulness, Symbolic Coaching, Milton Erickson in combinatie met je onderbewuste om op deze manier dichter bij je missie te komen.
Hartcoherentie is het samensmelten van je Missie met je Hart.

Volg je hart en gebruik je hoofd. Dat geeft je persoonlijke levensvervulling.

 

Bij deze opleidingsdagen maken we gebruik van speciale software om je hartcoherentie te meten. Afgewisseld met oefeningen kun je zelf het effect vast stellen.

De onderwerpen die worden behandeld bevinden zich op de bovenste lagen van de Logische Niveaus. Waar je deze ervaringen ook toepast, je hebt meer mogelijkheden dan je ooit hebt gehad. Je inzichten helpen om nog beter vast te stellen waar je uitdagingen zijn, wat de reden is dat je sommige beslissingen erg lastig vindt en waarom anderen datgene doen wat ze doen.

 

Hoe schrijf je je in voor de NLP Post Master Opleiding?

 

Wil jij verder door ont-wikkelen met Persoonlijk Leiderschap ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
14 lesdagen kunt groeien. Hoeveel inzichten je krijgt.
Hoe snel je beter richting in je leven kan geven.

NLP Post Master Opleiding

Opleidingsduur: 14 dagen
Opleidingsprijs € 2.850,--
Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Post Master - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer