nlp practitioner training
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

De onderwerpen die in de NLP Practitioner opleiding behandeld worden,
zijn overeenkomstig met de internationaal gestelde eisen van deze opleiding

Neuro Linguistisch Programmeren Practitioner
- Onderwerpen, Werkwijzen en Life-Lessen

 


 • Vooronderstellingen (basis uitgangspunten NLP)
 • Kalibreren (verscherpt waarnemen)
 • Waarnemingsposities (verplaatsen in de ander)
 • Fair Witness/ Rapport maken (echt contact maken)
 • Submodaliteiten
 • Taalpatronen
 • Filters
 • Communicatie model
 • Hoe doelen te stellen en ze te realiseren (wat houdt me tegen iets te bereiken)
 • Meta / Milton-model en Metaforen (taal- en interview vaardigheden)
 • Ankeren (patronen doorbreken)
 • Herkaderen (buiten de kaders denken)
 • Logische Niveaus (overtuigingen en rollen)
 • Tijdlijnen (aanboren van nieuwe hulpbronnen)
 • Strategieën (beslis- en motivatiepatronen)
 • Personal Empowerment

 

Opbouw van de opleiding

 

In de opleiding besteden we aandacht aan de theorie en bekijken we de verschillende communicatieprincipes, modellen en hun toepassing in diverse contexten.
Daarbij krijg je ruimschoots de mogelijkheid om de aangeboden stof onder begeleiding te oefenen.

Oefenen is essentieel om de theoretische kennis te vertalen naar de praktijk.
Dat maakt het verschil tussen de handleiding lezen en daadwerkelijk ervaren. Wanneer je alleen de handleiding kent, verlies je je kennis snel. Wanneer je handleiding combineert met praktische ervaring, vergeet je nooit meer wat je hebt geleerd!
Op deze manier ben je in staat om de kennis te integreren en is het geen aangeleerd snel NLP truckje. Integratie van je kennis zorgt ervoor dat je het model kunt toepassen om vanuit jezelf te handelen en NLP jouw NLP te maken. Dit leert veel over jezelf, je eigen communicatie met jezelf en anderen. Tijdens de opleiding worden ook andere methoden en eigen issues gebruikt om te verdiepen.

Buiten de opleidingsdagen om, kan in oefengroepen de theorie en de opdrachten nog verder worden uitgewerkt. Wij adviseren oefengroepen om tussen de opleidingsdagen bijeen te komen. Gedurende 18 dagen wordt het gehele NLP Practitioner programma en verdieping behandeld.

 

 

Toepassing

 

NLP wordt zeer succesvol toegepast in het bedrijfsleven, bij het managen van groepen medewerkers, projectmanagement, in het onderwijs, bij de overheid, in communicatie gerichte beroepen zoals communicatie adviseurs, bij het geven van trainingen en opleidingen en in dienstverlenende beroepen zoals therapie, coaching en bemiddeling.

De NLP opleidingen van IM-Pact leiden tot professionalisering, zodat je makkelijker communiceert, effectiever en effciënter kunt functioneren en je doelen beter, sneller en professioneler kunt bereiken. Je leert wat je zelf doet, Hoe je dat doet en wat het effect is op anderen. NLP is op alle gebieden toepasbaar.

Privé wordt NLP gebruikt voor persoonlijke ont-wikkeling. Het gaat tenslotte om jou. Persoonlijke ont-wikkeling zorgt voor groei en het afleren van aangeleerde gewoonten die niet in je leven passen. Dit geeft de mogelijkheid om jouw levenslust en levensgeluk weer tenvolle tot uiting te laten komen.

 

Toelating

 

Van de deelnemers verwachten wij een leerattitude. Dit betekent de bereidheid om naar jezelf te kijken, inspanning te leveren voor je eigen persoonlijke communicatie en een actieve deelname aan het groepsproces.

De NLP Practitioner Opleiding van IMpact Opleidingen vereist een HBO denkniveau en is toelaatbaar voor cursisten met MBO, HBO of WO vooropleiding. Kandidaten die niet beschikken over een MBO/HBO/WO vooropleiding, kunnen na een persoonlijke intake vooralsnog worden toegelaten. Na inschrijving neemt IM-Pact Opleidingen kontakt op. Naast kennismaking horen wij graag jouw beweegredenen om de opleiding te volgen.

 

Duur van de opleiding

 

De opleiding duurt 18 dagen. Een opleidingsdag is van 10:00u tot 17:00u. Afhankelijk van de opleidingsagenda kan er sprake zijn van een opleiding die meerdere dagen achtereen loopt of op een vaste dag in de week. Naast de tijdsinvestering tijdens de opleidingsdagen wordt geoefend in oefengroepen. Dit neemt minimaal 1 dagdeel per 2 trainingsdagen in beslag (ongeveer 30 uur). De voorbereiding voor de certificering vergt gemiddeld 20 uur.

 

Begeleiding en groepsomvang

 

Wij kiezen voor een groepsomvang van 6 tot maximaal 12 deelnemers. Hierdoor zijn wij in staat om iedere deelnemer de persoonlijke aandacht te geven die nodig is. Tijdens de opleiding begeleiden wij je in de theorie, de praktische oefeningen, de voorbereiding op de certificering en vraagstukken die -in het kader van de opleiding- zijn ontstaan.

 

Certificering

 

Tijdens de certificering is een groepsproces waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. Wanneer je alle opleidingsdagen hebt gevolgd, oefenavonden hebt gevolgd en de metafoor hebt ingeleverd, is het behalen van de certificering gegarandeerd De praktische toepassingen worden samengebracht in een inspirerende praktische oefening zoals je tijdens de opleiding zovaak hebt gedaan. Mocht je onverhoopt toch de certificering niet behalen dan zorgen we voor je herkansing.

Investering

 

Investering: € 2950,-- euro (Vrijgesteld van BTW)
Opleidingstijden: de opleidingsdagen starten om 10:00u en eindigen rond 17:00u.


Life Lessen

Alle lessen worden life gegeven op onze opleidingen locatie. 

 

Wil jij aan de slag met jezelf ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
18 lesdagen kunt groeien.
Hoe snel je beter en gerichter leert communiceren.

NLP Practitioner Opleiding

Opleidingsduur: 18 dagen
Opleidingsprijs € 2.950,--
Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Practitioner - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

nvnlp CRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer