NLP en EFT

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

NLP en EFT

emoties 1

 

Emotional Freedom Technique is een toevoeging op het Holistische pad van persoonlijke ontwikkeling. 

NLP en EFT is een behandelingstechniek waarin NLP gecombineerd wordt met acupressuur (hierbij worden geen naalden gebruikt). Deze combinatie (NLP en EFT) maakt een krachtige interventie mogelijk. Van oorsprong is EFT een zachte methode om veranderingen te realiseren. EFT maakt gebruik van herkaderingen en universele uitgangspunten. Het kloppen op de acupressuurpunten zorgt er voor dat elke cel en elke vezel in je lichaam in beweging komt zodat nieuwe inzichten zich in je lichaam kunnen installeren. NLP heeft meer ruimtelijke interventies terwijl EFT zitten (of staand) kan worden uitgevoerd. Het zachtjes kloppen op een serie acupressuurpunten stimuleert de verandering van in het lichaam opgeslagen response strategiën.

De responsetrategiën zijn vaak van levensbelang geweest. De response op zich is geen beperking maar het feit dat je een oude strategie keer op keer gebruikt (en de effectiviteit afneemt) zorgt voor stress. Door het toepassen van EFT en te focussen op de beperkende ervaring, dooft de stressrespons uit. Je reageert tenslotte op een ervaring uit het verleden. Dat is inmiddels een lege echo en je hebt die respons niet meer nodig. Na de interventie is de beperkende ervaring een neutrale herinnering geworden die weinig of geen emotionele reactie meer oproept. EFT ontkoppelt eenvoudig de negatieve emotionele lading van de beperkende herinnering.

De combinatie met NLP richt zich op het goed bepalen van de beperkingen die iemand ervaart. NLP definieert als het ware het startpunt en het eindpunt van het proces. EFT maakt het eenvoudig om het tussenliggende pad te bewandelen. 
NLP en EFT is een uitstekend hulpmiddel om stress te reduceren en eenvoudige ontspanningsoefeningen te gebruiken. In combinatie met de Holistische Coach Module is de oorzaak van verslavingen te lokaliseren. Alhoewel we liever niet zoveel zeggen over de chronische stress gevolgen moet je weten dat chronische stress verantwoordelijk is voor veel vaak onverklaarbare aandoeningen.  Het voorkomen en/of verminderen van stress is daarom van cruciale waarde in het vormen van een gezond leven en bijbehorend leefpatroon. We geven geen voedingsadvies maar wel advies om je lichaam en geest gezond te voeden. Vandaar dat het belangrijk is om door te hebben waar jij stress van krijgt of hebt en die stresspatronen zoveel mogelijk aan te pakken. EFT is daarin bijzonder succesvol en verbazingwekkend effectief.

Wat ga je leren

  • De juiste acupressure punten te vinden en te gebruiken.
  • Volgordelijkheid van een EFT sessie
  • Welke symptomen aanleiding kunnen zijn om EFT toe te passen
  • EFT uit te voeren bij anderen en bij jezelf
  • Universele waarheden te gebruiken
  • Verlossende uitspraken te doen
  • EFT -on the fly- samen te stellen aan de hand van je eigen verhaal
  • Chronische stress release techniek
  • Ontspanningstechniek

 

Eindwerk

Je eindwerk is een verslag van persoonlijke ervaringen door het toepassen van EFT. Daarbij vertel je in detail hoe je aanpak is geweest, hoe je de kennis van de lesdagen hebt toegepast en welk waarneembaar effect je vaststelt. We gebruiken daar een versie van het Meta Programma voor om je te assisteren. 

Hoe schrijf je je in voor de NLP Post Master Opleiding?

 

Wil jij verder door ont-wikkelen met Persoonlijk Leiderschap ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
3 lesdagen kunt groeien. Hoeveel inzichten je krijgt.
Hoe snel je beter richting in je leven kan geven.

NLP Post Master Opleiding


Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Post Master - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

Blijf jezelf ontwikkelen!
Door theorie te koppelen aan NLP en NLP oefeningen krijg je wat je nodig hebt: NLP blijven oefenen, koppelen met andere gangbare visies en ervaren wat de impact ervan op jou is.

 

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer