De missie van IM-Pact is jouw missie
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

Impact Opleidingen

 

IM-Pact Opleidingen en Coaching 
Specialist in Communicatie en
Ont-wikkeling.

 

IM-Pact Opleidingen verwezenlijkt vrijheid, verbinding
 door Communicatie, Inzicht en Ont-wikkeling

 

Wij nodigen mensen uit om hun communicatie en persoonlijke drijfveren te onderzoeken en te verruimen, waardoor je jezelf met jezelf en anderen kunt verbinden. Dan ben je in staat om uit eigen beweging concreet jezelf te zijn zoals je bent. Wij geven je de tools en de ervaring om het ijs in je hart te verbreken en met jezelf samen te Zijn.

 

Vrijheid

Ieder mens is uniek. Wij stimuleren zelfonderzoek en uitbreiding van je waarneming en overtuigingen, zodat je jouw unieke talenten kunt gaan leven.

Verbinding

Vertrouwen, ruimte en veiligheid zorgen ervoor dat het mogelijk is om met elkaar open te communiceren: de basis voor Verbinding.

Ontwikkeling

Het beter leren verstaan van onze verbale en non-verbale communicatie, wat leidt tot zelfkennis en daardoor heldere communicatie naar binnen en naar buiten.

 


Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoelt bent te Zijn


 

Pas als je leeft vanuit je hart, kun je je hoofd gebruiken om je lichaam in beweging te zetten op het pad van Liefde,  Verbinding en Ontwikkeling. Wij willen jou helpen om die verbinding tussen hart, hoofd en lichaam (weer) tot stand te brengen. Met onze opleidingen ont-dek je je ware zelf, vrij van opvoeding, vrij van schoo, vrij van elke vorm van dwang. 

 

mark de bokxMark: "Ik ben enorm gefascineerd door veranderingen. Verandering waardoor lichaam en geest weer één geheel worden. Door vragen te stellen en de antwoorden achter de antwoorden te vinden. "Hoe je wordt wie je bent". Deze ontwikkeling ontstaat door mijn eigen pad naar bewustwording en dat van anderen te bestuderen. Daarmee demontreer ik wat met welke kracht je NLP kan inzetten voor persoonlijke ont-wikkeling. Daarmee op authentieke wijze mensen op hun pad te begeleiden. Als Gids. Met NLP wat de weg opent naar Nieuw Levens Plezier!"

 

 

ingrid sandersIngrid: "Leven is leren. Dat is een continue proces. De eerste stap naar zelfkennis en ontwikkeling is je bewust worden van hoe je communiceert; met jezelf en met anderen. Dat ik mensen mag helpen die stap te zetten, hun talenten te ontdekken of herontdekken en te gaan gebruiken, ervaar ik als een groot voorrecht en maakt mij een gelukkig mens."

Wil jij met
IM-Pact Opleidingen
kennismaken?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer