• IM-Pact Opleidingen
    Instituut voor NLP Opleidingen, Persoonlijke ont-wikkeling en Coaching
  • IM-Pact Opleidingen
    Instituut voor NLP Opleidingen, Persoonlijke ont-wikkeling en Coaching

phoneIM Pact Whatsapp06-51370269  //  0118-624418

IM-Pact Opleidingen. Specialist in Ont-wikkeling.

Impact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen verwezenlijkt vrijheid, verbinding en ontwikkeling

 

Wij nodigen mensen uit om hun communicatie en persoonlijke drijfveren te onderzoeken en verruimen, waardoor je jezelf met jezelf en anderen kunt verbinden. Dan ben je in staat om uit eigen beweging concreet jezelf neer te zetten zoals je bent. Wij geven je de tools en de ervaring om het ijs in je hart te verbreken en met jezelf samen te Zijn.

 

Vrijheid

Ieder mens is uniek. Wij stimuleren zelfonderzoek en uitbreiding van je waarneming en overtuigingen, zodat je jouw unieke talenten kunt gaan leven.

Verbinding

Vertrouwen, ruimte en veiligheid zorgen ervoor dat het mogelijk is om met elkaar open te communiceren: de basis voor Verbinding.

Ontwikkeling

Het beter leren verstaan van onze verbale en non-verbale communicatie, wat leidt tot zelfkennis en daardoor heldere communicatie naar binnen en naar buiten.

 


Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoelt bent te Zijn


 

Pas als je leeft vanuit je hart, kun je je hoofd gebruiken om je lichaam in beweging te zetten op het pad van Liefde,  Verbinding en Ontwikkeling. Wij willen jou helpen om die verbinding tussen hart, hoofd en lichaam (weer) tot stand te brengen.

 

mark de bokxMark: "Ik ben enorm gefascineerd door veranderingen. Door de vraag hoe je wordt wie je bent. Ik wil mensen op die weg naar verandering begeleiden. Door hen kennis en handvaten aan te reiken en hen persoonlijke aandacht te geven. Ik wil hen leren om opnieuw zichzelf te zijn. We zeggen dan ook vaak: NLP opent de weg naar Nieuw Levens Plezier!&rdquo

 

ingrid sandersIngrid: "Leven is leren. Dat is een continue proces. De eerste stap naar zelfkennis en ontwikkeling is je bewust worden van hoe je communiceert; met jezelf en met anderen. Dat ik mensen mag helpen die stap te zetten, hun talenten te ontdekken of herontdekken en te gaan gebruiken, ervaar ik als een groot voorrecht en maakt mij een gelukkig mens."

 

 

 

Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

Kom ook naar de gratis informatieavond

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

Impact Opleidingen


IM-Pact Opleidingen © IM Pact 10 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching maakt gebruik van cookies op deze website. Het gebruik is uitsluitend voor verbeteringen.