Contact

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
IM-Pact NLP Opleidingen en coachingOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

IM-Pact Opleidingen klachtenprocedure

Voor onze opleidingen is de onderstaande klachten procedure van toepassing. U kunt deze procedure downloaden als pdf bestand

Inzien

 

klachtenprocedure.pdf

 

 

 De Coachings, Counseling en Mediation worden volgens de spelregels van de NOBCO uitgevoerd.

nobco 2006 100

 emcc

IM-Pact NLP Opleiding wordt vergoed door bedrijven

Je werkt voor een bedrijf

Je werkgever kan de opleidingskosten, de opleidingsdagen en de reis en verblijf kosten vergoeden. Over het algemeen is er een budget beschikbaar. Jouw kwaliteiten en vorderingen in communicatie komen grotendeels ten goede aan je werkgever waardoor je je werk effectiever en efficiener kan doen.

Je bent bedrijfseigenaar

Voor VOF, ZZP en eigenaren van andere ondernemingsvormen zijn onze opleidingen direct aftrekbaar op je balans. Je kan geen BTW terugvorderen aangezien er geen BTW wordt geheven. Alle bijkomende kosten (zoals gereden kilometers / reis en verblijkosten ontstaan door het volgen van de opleiding, zijn eveneens aftrekbaar.

Erkenning

Vaak wordt gevraagd naar de erkenning van het instituut.
Het CRKBO (Centraal Register Kortlopend Beroeps Onderwijs) heeft IM-Pact Opleidingen erkend als beroepsopleider waardoor IM-Pact Opleidingen door de Nederlandse Overheid wordt erkend als opleidingen instituut. Uietraard is IM-Pact aangesloten bij de NVNLP (beroepsorganisatie NLP). Onze Certificaten zijn daardoor wereldwijd erkend.

100procentkwaliteit

Geen lerarenbeurs, wel vergoeding.

Kortlopende opleidingen zoals NLP worden uit het Nascholingsbudget en de Professionaliseringsgelden betaald.

Korte opleidingen kunnen gefinancierd worden uit het reguliere scholingsbudget en met de extra middelen voor professionalisering van leraren die vanaf 2012 voor onderwijsinstellingen beschikbaar zijn. Deze budgetten, Lumbsum, worden ook voor andere activiteiten benut.

De leerkracht kiest.

De vervangingskosten gelden niet voor de korte opleidingen, u krijgt alleen de studiekosten vergoed. Voor onderwijsbevoegden bestaat de mogelijkheid om bij IM-Pact Opleidingen met het Lumbsum budget deel te nemen aan de trainingen en beroepsopleidingen. Onze opleidingen worden veel door onderwijsgevenden gevolgd en sluit aan op de verdere professionalisering van de leraar en overig onderwijspersoneel.

Welke opleidingen

Alle NLP opleidingen van IMpact Opleidingen vallen binnen de gestelde eisen en worden vergoed

 • IMpact NLP Practitioner
 • IMpact NLP Master Practitioner
 • IMpact NLP Post Master

Onze NLP opleidingen worden frequent door onderwijzers bezocht. In het kader van hun srtessbestendigheid, omgaan met nieuwe tijds kinderen, ontwikkeling van goede verstandhoudingen binnen school en voor buitenschoolse activiteiten.

IMpact Opleidingen is niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze gegevens. IM-Pact Opleidingen® 2015.
Neemt U gerust contact met ons op voor verdere informatie

Breng de talenten in het onderwijs tot ontwikkeling

Met goed onderwijs dragen we zorg voor de toekomst van onze kinderen en van onszelf. Het overbrengen van kennis is een uitdaging waar het onderwijs in is gespecialiseerd. Door gebruik te maken van NLP wordt het eenvoudiger om met kinderen, ouders en collega's te communiceren. NLP geeft een visie op verander- en leermogelijkheden zodat nieuwe keuzes kunnen worden gemaakt. Het hebben van nieuwe keuzes zorgt ervoor dat het aansluiten op de leerstrategie van de leerlingen eenvoudiger verloopt zodat de effectiviteit, de snelheid en dus de resultaten toenemen. Het toepassen van leermethoden wordt daardoor succesvoller. NLP geeft inzicht in HOE een leerling leert door zelf te ervaren hoe het leerproces werkt.

Invloed op leerlingen en studenten
Referentie van een docent
NLP in onderwijs
NLP bij IMpact
Programma Onderdelen
Vergoeding

Leerlingen

Leerlingen ervaren NLP als een methode die aansluit aan hun belevingswereld waardoor zij eenvoudiger kunnen leren. De vorm van het leren wordt effectiever en leidt niet alleen tot een hoger niveau maar tevens naar een grote mate van zelfverzekerdheid. Examenstress en andere beperkingen kunnen zo geminimaliseerd worden en het leren wordt een feest. Een element uit de opleiding heeft betrekking op het bereiken van doelen. Dit eenvoudige systeem (SMART Outcome model) is direct toepasbaar Kennis aangeboden met bewuste gebruikmaking van NLP technieken leidt tot persoonlijke weerbaarheid, noodzakelijk voor deze maatschappij.

UP

Referentie van een docent

NLP heeft mij de mogelijkheid gegeven om inventief en natuurlijk de leermiddelen toe te passen. Leerlingen zijn enthousiast en ik heb ervaren dat een aantal leerlingen met leerachterstand op eenvoudige wijze snel weer op niveau gebracht konden worden. Ook in de omgang met ouders en opvoeders is een positieve verandering gekomen. Het NLP traject bij IM-Pact Opleidingen is intensief en direct toepasbaar. No Nonsens met directe aandacht aan de cursisten. Een echte aanrader.

NLP

NLP omvat de verbale en geschreven communicatie, gedachtepatronen en lichaamstaal. NLP is te gerbuiken om te leren en ontwikkelen, doceren en van persoonlijke veranderingen. De specifieke handvatten en inzichten hebben een enorm positief effect op zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, leiderschap, luistervaardigheden, oudervaardigheden, presentatievaardigheden en studievaardigheden. Dit raakt alles aan wat in het onderwijs relevant is.

UP

IMpact

Studeren bij IMpact betekent: op een ervaringsgerichte wijze NLP doorgronden, studeren en ervaren. Door voortdurend gebruik te maken van de NLP technieken ben je gaandeweg in staat om deze te herkennen en zèlf toe te passen.
Waarnemen, Onderzoeken, zelfreflectie, leren, aanpassen, waarnemen, onderzoeken, zelfreflectie, leren ....ENJOY Door cursisten zèlf tot inzichten te laten komen ontstaan ervaringen die direct toepasbaar zijn en in alle omstandigheden beschikbaar blijven. NLP beidt je de mogelijkheid om je eigen unieke professionele ontwikkeling vorm te geven.

Een onderdeel van ons programma

Vraagtechnieken waardoor je beter kunt herkennen hoe leerlingen leren, zodat u daarbij kunt aansluiten
Observatietechnieken waardoor je kunt waarnemen (zonder oordeel) hoe mensen informatie verwerken
Uitbreiding van vertel- en doceertechnieken waardoor je leerlingen op een ander bewustzijnsniveau kunt aanspreken
Kennis van uw eigen leer- en onderwijs stijl
Door onder andere gespreksoefeningen leren hoe je jezelf en iemand anders naar eigen oplossingen kan begeleiden
Meer keuzes om eigen problemen of die van leerlingen op een andere manier te bekijken.

Teruggave en vergoedingen

IM-Pact Opleidingen is door de overheid erkend als beroepsopleider. Deelenemers hebben, naast de kwaliteit van de opleidingen, ook andere voordelen:

NLP Opleidingen

De NLP Opleidingen zijn belast volgens het 0% BTW tarief. U hoeft dus geen BTW te betalen!
Lees hier meer over teruggave en vergoedingen:

Cursussen

De cursussen verzorgd door IM-Pact Opleidingen in samenwerking met de Zeeuwse Volks Universiteit (ZVU) worden door de ZVU bij U in rekening gebracht. Deze cursussen worden vaak door werkgevers vergoed en zijn belast met 21% BTW. Inschrijving, Planning, Uitnodiging etc worden door de ZVU afgehandeld

Diensten (Coaching, Mediation, Counseling)

Alle diensten zijn belast met 21% BTW

Coaching en counseling kan worden vergoed door uw ziektekosten verzekering. U dient dit eerst na te vragen

Wil jij met
IM-Pact Opleidingen
kennismaken?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer