Alles over IM-Pact, het NLP instituut

IM-Pact NLP Opleidingen en Coaching
ImpactOpleidingenOpleidingenlocatie: Verwerijstraat 51a Middelburg
Professionele NLP Opleidingen en
NLP - EFT coachings

e-mail: info@impactopleidingen.nl
Whatsapp: 06-51370269

 

Top Panel
  • NLP en persoonlijke ontwikkeling
    IM-Pact NLP
  • Nieuw Licht Punt voor en van jou
    Kom eens langs
  • Nieuw Levens Plezier
    IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp 06-51370269 // 0118624418facebook button

A+ R A-

Smelt het ijs in je hart.

Dat is heel in het kort de boodschap die wij de mensen mee willen geven die bij ons een NLP-opleiding komen volgen. Want alleen dan, als je bereid bent om de blokkades in jezelf op te heffen, kom je in verbinding met jezelf, maak je verbinding met anderen … en wordt de wereld weer een klein beetje mooier.

Wie is IM-Pact Opleidingen?


IM-Pact Opleidingen is in 2009 opgericht door Mark de Bokx en Ingrid Sanders. Twee trainers die jarenlang opleidingen en cursussen hebben gevolgd bij gerenommeerde nationale en internationale namen, onder wie Deepak Chopra, Anné Linden, John Grinder, Chris Cowen en Natasha Todorovic. Die kennis wilden ze bundelen en delen. In Nederland. Dat doen ze door NLP in Zeeland aan te bieden met IM-Pact Opleidingen.

“Patronen in jezelf zorgen ervoor dat je de dingen doet zoals je ze altijd doet. Eerste uitdaging is om die patronen te zien. NLP is daar een heel zuiver model voor. Zodra je die patronen hebt gevonden, ben je in staat je masker af te leggen en vrijheid te ervaren. Daarna staat niets persoonlijke groei je meer in de weg.”

 

Wij willen dat verschil maken!


Hoe mooi zou de wereld zijn als er meer harmonie zou zijn? Wij geloven dat NLP daar een bijdrage aan kan leveren. NLP verbindt mensen; met zichzelf en met anderen. NLP bevrijdt je ziel omdat NLP het ijs in je hart smelt. Hoe meer vrije zielen, hoe meer harmonie er zal zijn. Daar geloven wij in. Daar werken wij aan.

“Iedereen die hier komt is op zoek naar licht in de duisternis. Maar ieder op een eigen manier. Omdat iedereen anders is. Iedereen uniek. Wij geven mensen de tools en ervaringen op maat om dat licht te vinden; en daarmee de weg naar geluk.”

IM-Pact NLP Opleidingen: open, toegankelijk en intens!

 

Heb je het gevoel dat je in een hokje zit? Dat je denkt in goed en fout; in falen en schuld? Dat lichaam en geest al lang niet meer één zijn? Echt waar: je bent niet de enige. Steeds meer mensen blokkeren, zitten vast in de geijkte structuren van de maatschappij en raken zichzelf kwijt. Wij brengen je weer terug. Dat is een pittig proces. Heel intens. Maar … zo ontzettend mooi! Het is een proces dat wij iedereen gunnen!

De opleidingen waar je eenvoudig aan deel kunt nemen worden gegeven in Zeeland, in Middelburg. Kom gerust naar de informatie avonden om kennis te maken

mark de bokx

ingrid

IM-Pact Opleidingen,

Mark en Ingrid

 

 

 

 

 

Locatie gegevens
Wij geven onze opleidingen bij stichting Padma
Verwerijstraat 51a
Middelburg.

Persoonlijke coaching:
Bergeendstraat 6
Middelburg 

 

Wil jij met IM-Pact Opleidingen kennismaken ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

 

IM-Pact Opleidingen Adressen

Opleidingen Locatie
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg

Coach, Counsel en Vestigings adres
Bergeendstraat 6
4332 DC Middelburg

Administratie en Postadres
Normandielaan 95
5627 HR Eindhoven

logo2xImpact OpleidingenCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen Algemene Informatie

IM-Pact Opleidingen © IM Pact 11 jaar

IM-Pact Opleidingen telefoon en email

Telefoon: 0118-624418 en 06-51370269

Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer