Post Master Opleiding
 • NLP en persoonlijke ontwikkeling
  IM-Pact NLP
 • Nieuw Licht Punt voor en van jou
  Kom eens langs
 • Nieuw Levens Plezier
  IM-Pact Coach

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

NLP Post Master

NLP Post Master opleiding geeft je antwoord op de vraag:
‘Hoe zorg ik voor mijn eigen persoonlijke leiding?’

 

Het pad van Persoonlijke Ontwikkeling is een pad dat blijvend aandacht nodig heeft. IM-Pact Opleidingen heeft daarom de NLP Post Master weten te ontwikkelen.

IM-Pact Opleidingen geeft je de mogelijk om je Post Master of Coach Opleiding per blok te volgen. Deze blokken zijn standaard 3 dagen verdeeld over 3 tot 4 weken. Een blok wordt afgesloten met een eindwerk en een deelcertificaat bij succesvolle opdracht afronding. Zo ontstaat jouw persoonlijke leiderschap, een combinatie van modulen die je toekomst stabiel maakt en persoonlijk vervult.

 

Waarom deze NLP Post Master Opleiding volgen?

 

Ontwikkel jezelf verder met gebruik van NLP op het hoogste niveau. Blijf NLP toepassen en leer meer over de toepassingen.
Nadat je je NLP opleiding hebt afgerond heb je kennis en kunde verworven over het systeem NLP, de oefeningen die erbij horen en de werking er van. Je haalt nog meer uit je NLP opleiding wanneer je NLP gaat combineren met de vele andere visies op menselijke ontwikkeling en eigenschappen. NLP Post Master legt die verbanden en deelt je in noodzakelijke kennis.

 

Hoe ziet de NLP Post Master opleiding bij IM-Pact Opleidingen er uit?

 
Jouw Postmaster kan je zelf samenstellen uit verschillende modulen. De modulen zijn afzonderlijk te volgen. De volgorde ervan is niet van belang.

 • Je kan elke module los volgen.
 • Heb je 5 modulen gedaan ben je NLP Coach.
 • Heb je 7 modulen gedaan dan ben je NLP Post Master (totaal 21 dagen)

Elke module wordt afgesloten met een persoonlijke presentatie waarvan we je voorafgaand de richtlijnen geven.

 

 


Doelstellingen van de NLP Post Master

 

 • NLP op Master niveau blijven toepassen door verder te ontwikkelen.
 • Onderwerpen als Emoties, Overtuigingen, Criteria, vraagsystemen en interventies op een vernieuwende manier toe te passen.
 • Kennis op deze gebieden vernieuwen, aanvullen en onderzoeken door gebruik te maken van ontwikkelde en geteste theoriën.
 • Speciaal voor jou geschreven en door jouw trainers gegeven onderwerpen uit hun specialisaties.
 • NLP Coaches (5 modulen gevolgd) in de gelegenheid te stellen om zich te specialiseren.
 • NLP Post Masters expertise te bieden die zij in de praktijk kunnen brengen.

Emoties: Je Lichaam als theater

 

Emotie is Memory (geheugen) maal Criteria in het kwadraat.
Voor dit onderzoek werk je met je eigen emoties en de werking zoals deze, in relatie met je geheugen, jou sturen. Daarbij komen nieuwe oefeningen en combinaties van NLP aan bod. Zoals Criteria, Calibreren, Submodaliteiten, Emoties, Strategiën, Triggers en ankerprocessen. De combinatie van deze onderwerpen en NLP benaderingen geven een gekleurde en ervaren gevoel. Je sturing op emoties wordt daardoor breder en intenser. We onderzoeken de emoties vanuit de 6 basis emoties, gezichtsuitdrukkingen, de invloed van emotie in communicatie, RET en hoe emoties beslissingen in de weg kunnen staan.
We gebruiken de uitdrukking Je lichaam als theater vanwege de plaats waar emoties tot uitdrukking komen.

 

Spiral Dynamics

 

Met Spiral Dynamics onderzoek je de samnehang van overtuigingen in je eigen en ander model van de wereld. Met overtuigingen hoort natuurlijk ook Slight of Mouth. De 2 NLP onderwerpen zijn de technieken die specifiek worden gebruikt om Spiral Dynamcis daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Alleen Spiral Dynamics (de theorie) geeft je de werkende theorie volgens Graves. In de Post Master echter combineren we NLP met Spiral Dynamics om te kunnen analyseren, ontdekken en veranderen. Daarbij zijn voorwaarden voor verandering en de weg van de verandering (Outcome Model) een ultieme toevoeging aan je NLP kennis. Je gaat de wereld gekleurd zien doordat je eenvoudig kunt vast stellen in welk denksysteem jijzelf en anderen verkeren. Het gevolg is dat je je communicatie nog veel beter kunt afstemmen. Naar aanleiding van de indeling zoals in Spiral Dynamics wordt gehanteerd leer je ook welke conflicten en specifiek gedrag horen en ontstaan tussen denksystemen onderling. Je eigen profiel van Waarden staat centraal bij deze cursusdagen.

Menselijke typeringen

 

Carl JungJung heeft een uitvoerige studie gemaakt naar de archetypen van mensen. Archetypen zijn systemen die als het ware zijn ingebakken. Archetypen kun je vinden op de logische niveaus op het scheidingdvlak Missie en Identiteit. Dit geeft al aan welke invloed dit heeft op je denken en doen. De archetypen die we specifiek onderzoeken betrekken zich op introverte en extraverte typeringen. Deze typeringen hebben directe invloed op actie-reactie. Door betrekkelijk eenvoudige toepassing van NLP heb je niet alleen je eigen analyse maar ook nieuwe methoden om met je eigen typering om te gaan. (Met als extra: de typering van anderen). NLP onderwerpen: strategie, ankerprocessen, grenzen. In dit blok ligt de nadruk op het 'omgaan met' in plaats van methoden om mogelijke veranderingen te kunnen bereiken. De typeringen van Jung zijn fysiek in ons lichaam vastgelegd en dus onveranderbaar.

 

Spiritualiteit op jouw levenspad

 

De IM-Pact Master Opleiding kent een specifieke toepassing in Overtuigingen en Criteria. 
Samen met de certtificeringopdracht van de Practitioner is dat een onderdeel geweest van je spirituele bewustwording. Met NLP en Spiritueliteit onderzoek je de werking van je Hart (Missie) in combinatie met (jouw) Spiritualiteit. Je werkt met uitgangspunten uit Boeddhisme, Mindfulness, Symbolic Coaching, Milton Erickson in combinatie met je onderbewuste om op deze manier dichter bij je missie te komen.
Hartcoherentie is het samensmelten van je Missie met je Hart.
Volg je hart en gebruik je hoofd. Dat geeft je persoonlijke levensvervulling.

 

Emotional Freedom Therapy

 

EFT is een populaire nieuwe methode om op zachte wijze energie blokkades op te heffen. Energetische blokkades kunnen ontstaan door wat je mee maakt en voelen als een (zware)rugzak met je mee torst. Je blijft maar zeulen.  Leer om daarmee te stopppen en weer contrôle over je leven te krijgen. Post Master EFT is EFT leren met behulp van NLP. Voor coaches een unieke gelegenheid om een nog meer keuzes in je praktijk aan te kunnen bieden.

 

Transactionele Analyse

 

Dit analyse systeem vertelt hoe we aan ons dagelijkse gedrag komen op basis wat we vroeger hebben geleerd. Van origine is TA een analyse tool en zet nog niets in actie. BIj de PostMaster echter combineren we analyse en inzicht met beweging en actie. TA is uniek want het geeft je de gelegenheid om, daar waar NLP over patronen spreekt, meer duideling te geven wat de resultaten van deze patronen tot gevolg hebben. NLP spreekt in de logische niveaus over rollen. TA spreekt over de rol van bijvoorbeeld het blije kind, de gefrustreerde ouder, de gezonde volwassene. 
Bestudeer de motivatoren en pay-offs van de menselijke psyche.

 

 

Meesterlijk Coachen

 

Coachen zoals je dat kan met NLP. Deze 3 praktische dagen staan in het teken van het toepassen van NLP met interventies om op optimaal en indrukwekkend te coachen. Afhankelijk van jouw coachgebied zijn tools nodig en de juiste combinatie van NLP. Je krijgt eigen antwoorden hoe je coaching oppakt, hoe je jouw doelgroep herkent en wat je maximaal kan bereiken. Deze module staat in het teken van tranpersoonlijke coaching. Coaching leren zodat je volledig in dienst kan zijn van je client zonder jezelf daarin te verliezen..


nlp master opleidingDe onderwerpen die worden behandeld bevinden zich op de bovenste lagen van de Logische Niveaus. Waar je deze ervaringen ook toepast, je hebt meer mogelijkheden dan je ooit hebt gehad. Je inzichten helpen om nog beter vast te stellen waar je uitdagingen zijn, wat de reden is dat je sommige beslissingen erg lastig vindt en waarom anderen datgene doen wat ze doen.


Wat levert de NLP Post Master jou op

 

 • Na een NLP Post Master mag je rekenen op inzichtelijke veranderingen die je met NLP kunt realiseren. Jouw NLP kennis is daardoor niet beperkt gebleven tot de periode waarin alles nog nieuw was. Je hebt NLP toegepast op de wijze zoals je dat in de praktijk “gewoon” kunt doen.
 • Meesterschap over je leven
 • Ontwikkeling van je levenspad
 • Dichter bij jezelf staan
 • NLP Coach certificaat
 • NLP Post Master certificaat
 • Toepassen van NLP in andere theorieën en inzichten
 • Persoonlijk leiderschap

 

Wat kost de NLP-opleiding bij IM-Pact Opleidingen?

 

Je investering bedraagt  € 3.125,- euro. voor de NLP Coach-opleiding. Voor NLP Post Master van 7 modulen investeer je € 4375 euro (21 dagen)


Daarvoor krijg je:

 • 21 dagen NLP Toepassing Persoonlijk leiderschap
 • 2 professionele NLP opleiders en professionals op de werkgebieden die je gaat leren
 • Lesmateriaal
 • Internationaal erkende certificaten
 • Persoonlijke ont-wikkeling en bewustwording

“Ik liep al heel lang rond met het idee om een NLP-opleiding te gaan volgen. Ik heb veel veel websites bekeken en op verschillende plekken geïnformeerd, maar ben superblij dat ik bij Impact Opleidingen ben uitgekomen. De opleiding heeft voor mij heel veel impact gehad en een heel ander mens van mij als professional gemaakt. Dankjewel, Mark en Ingrid.”

Hoe schrijf je je in voor de NLP Post Master en NLP Coach Opleiding?

Je hebt de NLP Practitioner en NLP Master Opleiding gevolgd bij een NVNLP aangesloten NLP Opleidingeinstituut.
De opleiding verloopt in 3 dagen per module. Buiten de opleidingsdagen is lesmateriaal beschikbaar, studie opdrachten en kan je door ons aangegeven studieboeken raadplegen. NLP Coach: 5 modulen, NLP Post Master: 7 modulen.

 

Wil jij verder door ont-wikkelen met Persoonlijk Leiderschap ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
21 lesdagen kunt groeien. Hoeveel inzichten je krijgt.
Hoe je expert wordt met NLP toepassingen.
Je kan per blok inschrijven. 

Elk blok van 3 dagen kost € 625.--

NLP Post Master Opleiding

Opleidingsduur: 21 dagen
Opleidingsprijs 15 dagen € 3.125,--
Opleidingsprijs 21 dagen € 4.375,--
Studiemateriaal: inclusief syllabus, notitieblok en pen. Studieboeken worden geadviseerd en zijn voor eigen rekening.
Studiebelasting: 30 uur per blok
Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Post Master - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

Blijf jezelf ontwikkelen!
Door theorie te koppelen aan NLP en NLP oefeningen krijg je wat je nodig hebt: NLP blijven oefenen, koppelen met andere gangbare visies en ervaren wat de impact ervan op jou is.

 

Wil jij met
IM-Pact Opleidingen
kennismaken?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je je thuis voelt komen

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer