Holistisch Coachen

phoneIM Pact Whatsapp telefoonnummer 06-51370269 facebook button

A+ R A-

NLP en Holistisch Transpersoonlijk Coaching

emoties 1

 

Coach opleidingen zijn  er in vele verschillende soorten en maten. Veel van deze opleidingen besteden geen tijd of aandacht aan NLP. Daardoor missen deze opleidingen vaak de kracht en de effectiviteit die je krijgt door NLP toe te passen. Dat begint met het scheiden van modellen van de wereld. Heb je de NLP Practitioner en Master opleiding gevolgd dan heb je alle ingrediënten te pakken die jou een uitstekend coach maken. De ingrediënten want NLP is een manier van denken wat vooral naar de basis en de details gaat. Zo leer je in de Master de grondslag van Overtuigingen en hoe criteria werken. Daarbij heb je de details uitstekend geleerd. Een mens is complexer dan de details. Dat weet je zelf ook want wil je de juiste informatie bij jezelf terug vinden dan moet je de tijd bevriezen. Anders is het niet mogelijk om deze ene driver boven water te krijgen.

Wil je jouw kennis en kunde inzetten om anderen te begeleiden dan is de complexiteit van de ander vaak de reden om te verzanden in details en daarmee het feitelijke doel van de client te missen.

 

Holistisch

Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische coaching wordt de gehele mens betrokken. :

In alle aspecten zoals

 • Het verleden, heden en toekomst.
 • Het bewuste en het onderbewuste
 • Overtuigingen over zichtzelf en de buitenwereld
 • Denken Voelen en Doen
 • Ervaringen uit het verleden zijn een garantie voor de toekomst

Transpersoonlijk

Coaching op basis van mystieke en spirituele ervaringen van mensen en de transcendente aspecten daarvan te onderzoeken. Men gaat ervan uit dat ervaringen op natuurlijke wijze te verklaren en daardoor ook wetenschappelijk te onderzoeken zijn. Dit uitganspunt werd onderandere door Carl Gustav Jung en Mazlov gehanteerd. De ontwikkeling van ons Beliefsystem is onderhevig aan cultureel-politieke ontwikkelprocessen en het collectieve bewustzijn. Deze invloed wordt meegenomen in deze Coach module. Daarbij de opmerking dat de werking van denksystemen zoals door Chris Cowan in Spiral Dynamics is samengevat, een aparte module in ons aanbod is.

Eindwerk

Dit blok heeft een eindwerk waarbij het van belang is al tijdens de opleidingsdagen de beschikking te hebben van 2 kennissen die bereid zijn om mee te werken aan je onderzoek. Het feitelijk eindwerk bestaat uit een verslag waarbij een contrastframe wordt gemaakt waarin jij een belangrijke rol speelt. Zo leer je namelijk voorbij jezelf te coachen.

 

Hoe schrijf je je in voor de NLP Post Master Opleiding?

 

Wil jij verder door ont-wikkelen met Persoonlijk Leiderschap ?

 

Wat houdt je tegen? Het zal je verbazen hoezeer je binnen
3 lesdagen kunt groeien. Hoeveel inzichten je krijgt.
Hoe snel je beter richting in je leven kan geven.

NLP Post Master Opleiding


Locatie: Middelburg, Zeeland
Tijden: van 10:00 tot 17:00

NLP Post Master - recensie Beoordeling: 9,0Waardering is fantastisch

Blijf jezelf ontwikkelen!
Door theorie te koppelen aan NLP en NLP oefeningen krijg je wat je nodig hebt: NLP blijven oefenen, koppelen met andere gangbare visies en ervaren wat de impact ervan op jou is.

 

IM-Pact Opleidingen
Adressen


 • Opleidingen Locatie
  Verwerijstraat 51a
  4331 TB Middelburg
   
 • IM-Pact Opleidingen VOF
  Postbus 127
  4330 AC Middelburg
   
 • Coaching en Counseling
  Verwerijstraat 51a 
  Middelburg
  of ON-Line

   
 • Administratie
  Normandielaan 95
  5627 HR Eindhoven

 

logo2xCRKBO Instelling

IM-Pact Opleidingen
Algemene Informatie


IM-Pact Opleidingen © 2009- heden

IM-Pact Opleidingen Whatsapp,
telefoon en email


Telefoonnummer 06 51 37 02 69


Stuur een E-mail

Website's

Coockies: onze websites maken gebruik van cookies met als doel de kwaliteit te verbeteren en aan te sluiten op de wensen van de lezer. Lees eventueel meer in onze disclaimer