IM-Pact Opleidingen

NLP met IM-Pact !


Elke opleiding bij IM-Pact heeft ook echt  impact  !

Elke opleiding combineert het denken, voelen en doen. Je zult al heel snel innerlijke rust ervaren, verantwoordelijkheid over jouw leven pakken en Nieuw Levens Plezier krijgen. Je gaat zien: een opleiding bij IM-Pact heeft ook echt impact op je dagelijkse leven!

 NLP in Zeeland 

IM-Pact Opleidingen geeft de NLP opleidingen in Middelburg, Zeeland. Onze opleidingen geven wij in een mooi gerenoveerd schoolgebouw, in het hartje van de hoofdstad van Zeeland. Je kan je auto op 9 minuten loopafstand gratis parkeren en tijdens de pauzes ben je in 9 minuten in de binnenstad. Hoewel we in de stad opleidingen geven, is de omgeving rustig ontspannend. Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw NLP opleiding.


Je voelt je snel thuis bij IM-Pact Opleidingen

We kunnen gerust zeggen dat de groepen die we les geven in NLP en persoonlijke ontwikkeling, een gemeleerd gezelschap zijn. We treffen verschillende leeftijden, achtergronden, functies, opleidingen en interesses aan. Wat deze menden bindt is de interesse in persoonlijke wontwikkeling. Ze willen allemaal meer van zichtzelf leren. Onze cursisten hebben de behoefte om in hun eigen spiegel te kijken. Dat is een proces waar moed voor nodig is. Een proces naar je kern vraagt om eerlijkheid naar jezelf. Je kwetsbaar durven opstellen naar jezelf.
Het resultaat is meer balans en harmonie in je leven.
Je bent in staat om op tijd te acteren en te reageren. Of om tijd eens even stil te staan.

 Ervaringsgericht leren 

Bij IM-Pact Opleidingen leer je door te doen. Natuurlijk hebben we NLP theorie voor je. Maar de theorie blijft nutteloos wanneer je geen praktijk ervaart. Tijdens de opleidingsdagen oefen je veel, je leert verschillende toepassingen en we gebruiken verschillende lesmethoden. Ja mag na de cursusdag gelijk aan de slag en NLP toepassen. Zo leer je NLP met IM-Pact! Deze ervaring blijft altijd bij je zodat je NLP altijd kunt blijven gebruiken


Smelt het ijs in je hart, volg opleidingen
mét IM-Pact 

NLP Practitioner

Wat WIL ik Precies ?

NLP Master

Wie BEN ik ?

NLP PostMaster en NLP Coach

Persoonlijk leiderschap

Aan de slag met NLP...

Wat maak iemand succesvol?

Hoe zou je jezelf deze expertise kunnen aanleren?

De feitelijke vragen die ten grondslag liggen aan NLP. 

De vijf basis elementen 

Ervaring

Je ervaringen bepalen hoe je denkt, voelt en leeft. Met NLP leer je van je ervaringen, leer je vooral ook het heden te ervaren en met de input die dat je oplevert je toekomst te ontwerpen.

Taal en wereldmodel

Jouw boodschap is een individuele interpretatie van wat je zegt en doet; je communiceert vanuit jouw model van de wereld. Met NLP leer je zo communiceren dat jouw boodschap aansluit op het model van een ander.

Verantwoordelijkheid

Wanneer we volledige verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, zijn we in staat om doelen te stellen die binnen ons eigen bereik liggen. Doelen die bij jouw authentieke ik passen. Doelen die jij jezelf stelt. En niet omdat iemand anders dat wil of je opvoeding dat voorschrijft. NLP geeft je inzicht en leert je hoe je kunt veranderen.

Model-leren

Leren doe je van een expert, ook wel een model genoemd. Als je leert van een expert, weet je zeker dat je succes behaalt. Succes wil in dit geval zeggen: hoe vind ik de weg naar geluk, vrijheid, vrede, verbinding, liefde of vreugde? Met NLP Model-leren maak je een kaart van een eigenschap van een expert, zodat je de expertise overdraagbaar maakt (naar jezelf en wellicht anderen).

Technieken

De technieken van NLP helpen je te leren van je successen en veranderingen in jezelf te realiseren, zodat je in de toekomst nieuwe mogelijkheden zult ervaren.

IM-Pact Opleidingen

Mark de Bokx en Ingrid Sanders geven alle NLP opleidingen en coachings. Ze staan voor kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Vrijheid, Verbinding en Duurzaamheid.
Het is nooit te laat om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling, het is nooit te laat voor NLP. 

Smelt het ijs in je hart, volg opleidingen mèt IM-Pact ! 

Maak kennis met Mark en Ingrid door een afspraak te maken. De afspraak kan telefonisch of na een trainingsdag in Padma te Middelburg.

JA!, Ik maak direct een afspraak