IM-Pact Opleidingen

NLP Practitioner Opleiding


“De technieken en inzichten zijn eenvoudig te leren. Al na een paar lesdagen ga je een verschil merken. Het wordt je duidelijk hoe je denkt, waar je tegenaan loopt en hoe je dat oplost. Nu en in de toekomst. Echt waar: in 18 dagen leer je meer dan je in 18 jaar levensinzichten kunt samenvatten.”

Opleidingen van IM-Pact werken altijd met:
 
1. Hoe communiceer je nu en hoe efficiënt is dat?
Welke manieren van communiceren heb je nog nooit meegemaakt of zijn je niet opgevallen? Welke bewegingen maak je met je lichaam en wat voor effect hebben die? Zodra je leert hoe andere mensen en experts dat doen, ben je in staat om in heel korte tijd op een heel andere manier te communiceren!

 2. Wat wil je bereiken?
Leren communiceren heeft geen nut als je niet weet wat je wilt bereiken. In dit blok ontdek je daarom precies wat je wilt bereiken en leer je doelen stellen en hoe je die doelen binnen jouw grenzen kunt bereiken. Je maakt daartoe kennis met je gevoel en wat dat te vertellen heeft.

 3. Hoe leer jij beperkingen oplossen? 
In de eerste twee blokken ben je op je eigen beperkingen gestuit. En ja, die heb je. Want anders had je je doelen al bereikt. Toch? Die beperkingen zijn ontstaan door ervaringen in het verleden en werkwijzen die je er op na bent gaan houden om pijn en angst te voorkomen. In dit blok leer je je beperkingen oplossen.

Om een NLP opleiding te volgen heb je geen problemen nodig. Het enige wat je nodig hebt is de wens om jezelf te ontdekken. Wat wil je precies en wie ben je precies, dat zijn de kern vragen voor de NLP opleidingen. Met deze kernvragen komen de antwoorden op specifiekere vraagstukken. Uit onze feed-back formulieren blijkt dat velen de opleidingen ook zijn gaan volgen om antwoord te geven op een aantal prersoonlijke vraagstukken. 

Enkele van deze vragen.

'Ik wil alles goed doen voor iedereen maar ik loop vast'
'Mijn communicatie moet verbeteren'
'Ik kan nogal direct en bot overkomen. Dat is niet mijn bedoeling'
'Ik werk te hard maar kan geen goede grens vinden'
'Ik wil meer voelen en op mijn intuitie vertrouwen'


Coming Soon

DON'T ASK GOOGLE! ASK IM-PACT OPLEIDINGEN

Maak een GRATIS informatie afspraak. Telefonisch of LIFE@PADMA

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op Donderdag 26 september 2024

NLP Master Opleiding: Schrijf in voor jouw start op Dinsdag 8 oktober 2024

NLP Postmaster: September 2024

IM-Pact Workshops: September 2024

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

"Ik liep al heel lang rond met het idee om een NLP-opleiding te gaan volgen. Ik heb veel veel websites bekeken en op verschillende plekken geïnformeerd, maar ben superblij dat ik bij IM-Pact Opleidingen ben uitgekomen. De opleiding heeft voor mij heel veel impact gehad en een heel ander mens van mij als professional gemaakt. 
Dankjewel, Mark en Ingrid.

Aan de slag met NLP...

Wat maak iemand succesvol?

Hoe zou je jezelf deze expertise kunnen aanleren?

De feitelijke vragen die ten grondslag liggen aan NLP. 

De vijf basis elementen 

Ervaring

Je ervaringen bepalen hoe je denkt, voelt en leeft. Met NLP leer je van je ervaringen, leer je vooral ook het heden te ervaren en met de input die dat je oplevert je toekomst te ontwerpen.

Taal en wereldmodel

Jouw boodschap is een individuele interpretatie van wat je zegt en doet; je communiceert vanuit jouw model van de wereld. Met NLP leer je zo communiceren dat jouw boodschap aansluit op het model van een ander.

Verantwoordelijkheid

Wanneer we volledige verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, zijn we in staat om doelen te stellen die binnen ons eigen bereik liggen. Doelen die bij jouw authentieke ik passen. Doelen die jij jezelf stelt. En niet omdat iemand anders dat wil of je opvoeding dat voorschrijft. NLP geeft je inzicht en leert je hoe je kunt veranderen.

Model-leren

Leren doe je van een expert, ook wel een model genoemd. Als je leert van een expert, weet je zeker dat je succes behaalt. Succes wil in dit geval zeggen: hoe vind ik de weg naar geluk, vrijheid, vrede, verbinding, liefde of vreugde? Met NLP Model-leren maak je een kaart van een eigenschap van een expert, zodat je de expertise overdraagbaar maakt (naar jezelf en wellicht anderen).

Technieken

De technieken van NLP helpen je te leren van je successen en veranderingen in jezelf te realiseren, zodat je in de toekomst nieuwe mogelijkheden zult ervaren.

Praktische informatie over de NLP Practitioner Opleiding

 • De investering bedraag € 2950,00 euro. 0% BTW tarief.
  Dit is een all-in bedrag: je krijgt hiervoor
 • 18 dagen NLP Practitioner
 • 2 professionele NLP opleiders
 • Lesmateriaal
 • Internationaal erkend certificaat
 • Mogelijkheid om NLP Master te volgen
 • Persoonlijke ont-wikkeling
 • Bewustwording
 • LIFE opleiding
 • Kleine groepen
 • Persoonlijke begeleiding 

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.