IM-Pact Opleidingen

Serieuze opleiding voor snelle leerders


Hoogbegaafde mensen zoals jij hebben voeding nodig. Voeding die betrekkeing heeft op de meest ultieme uitdaging van ons leven: jezelf
.
Leren wat anderen hebben uitgevonden en hebben gedaan is een inspiratie om je creativiteit te blijven ontwikkelen. Je hebt tenslotte genoeg informatie voor handen en kan daarmee perfectionistisch en kritisch kennis tot je nemen. Maar...er bestaat geen enkel boek over jou. Geen enkele website geeft je de handleiding, geen enkele therapeut kan je verder helpen

IM-Pact NLP Opleidingen

Hoe zit dat dan met NLP ?

We gebruiken deze NLP vooronderstellingen: 
NLP is als het ware de zoekmachine Google voor het internet. De vraag is niet langer te ingewikkeld voor Google. We staan voor de vraag: Hoe stel je de vraag om geen 100.000+ antwoorden te krijgen. 

NLP is een vorm. De vorm die voor iedereen werkt. Niet omdat dat hier staat, maar omdat dit uitgangspunt getoetst is. Je hoeft daardoor geen enkele regel te leren: je kan alles gewoon bij jezelf nagaan. Hoe eenvoudig is dat!
Op dit vlak kunnen we gerust stellen dat ieder mens, NU, in het verleden en in de toekomst, absoluut gelijkwaardig is. 
Renzulli & Mönks verbinden intelligentie, motivatie en creativiteit aan hoogbegaafd gedrag. Gedrag wat je laat zien op werk, gezin, in het verkeer etc. Daar tref je vaak een beperkte respons op wie je bent en wat je doet. Tijd om het een en ander te leren, en toe te passen, vanuit NLP communicatie werkwijzen. Dat zorgt voor een aansluiting wanneer jij dat wilt. In het bewustwordingstraject wat automatisch volgt wanneer je NLP studeert, leer je vooral waarom je zo met jezelf communiceert. Weet je jouw eigen vorm, dan is jouw toegang tot je innerlijk ZIJN slechts nog de vraag:
Hoe stel ik de vraag? 
Je eigen versie van Google voor jezelf!.
Lees je bekende onderwerpen, dan past deze NLP Opleiding bij jou!

Start vandaag nog.. NU!!


Weet je niet precies wat NLP met jou doet?
Of heb je andere vragen? Bel ons op 06-51 37 02 69
Wij vertellen je met alle plezier wat het met ons heeft gedaan.
En wat het met de mensen heeft gedaan die bij IM-Pact Opleidingen de NLP opleidingen hebben gevolgd.
Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn