IM-Pact Opleidingen

Zit je in een Depressie?


Je hebt vast voldoende gelezen en gehoord over wat een depressie is. Een NLP benadering van een staat van Zijn (de depressie) is dat elke staat van ZIJN een positieve intentie heeft. Voor de persoon zelf. Wat dat precies is, dat vertelt NLP niet, dat weet je uiteindelijk alleen zelf. Wat wel belangrtijk is, deze positieve intentie moet in de toekomst, wanneer je niet langer in de depressie zit, nog steeds worden vervuld.

Alle het positieve wat er nu is moet er straks nog steeds zijn.


Wanneer dat het geval is, tijd voor jezelf enzo, hoelang wil je dan nog in een depressie zitten? Je hebt geen ander medicijn nodig dan NLP. Met NLP onderzoek je jouw gevoelens. Jouw dieptse gevoelens. De gevoelens die je wel hebt of kan bereiken en datgene wat maar telkens buiten bereik blijft.

Met NLP leer je je hoofd te helpen met jouw emoties en diepste gevoelens. Dat is lastig voor je hoofd. Denken gaat meestal er goed maar voelen in je hoofd, nee dat gaat niet. Het is zodoende zaak om NLP theorie gelijk toe te passen op je gevoel. Je bent je eigen dokter, therapeut en supporter tegelijkertijd

IM-Pact Opleidingen

Hoe zit dat dan met NLP ?

NLP lost je depressie niet op. NLP is geen therapie. Je hebt NLP nodig om zelf aan de slag te gaan want niemand

NIEMAND

doet dat voor jou. Dat gaat niet want elke oplossing die een ander bedenkt past niet in jouw unieke manier van Zijn. Jij bent het antwoord op jouw oplossing.
 Geen dag wachten!

Lees je bekende onderwerpen, dan past deze NLP Opleiding bij jou!

Start vandaag nog.. NU!!


Weet je niet precies wat NLP met jou doet?
Of heb je andere vragen? Bel ons op 06-51 37 02 69
Wij vertellen je met alle plezier wat het met ons heeft gedaan.
En wat het met de mensen heeft gedaan die bij IM-Pact Opleidingen de NLP opleidingen hebben gevolgd.
Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn