IM-Pact Opleidingen

IM-Pact Opleidingen is hèt NLP instituut. 

Via open inschrijving bieden we iedereen kennis en ervaring van 
Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) aan door te leren, 
te ervaren, persoonlijke te ontwikkelen en gewoon toe te kunnen passen. 

NLP WORDT JOUW NLP

De ervaring opgedaan in leidinggevende functies, coaching en opleidingen waardoor  wereldwijde NLP is verweven in de kwaliteit en toepasbaarheid van onze NLP opleidingen. Centraal staat het integreren van nieuwe kennis en vaardigheden op bewust en onderbewust niveau, waardoor je effectiever gedrag aanleert gebaseerd op de manier die je al kent.

IM-Pact Opleidingen is een zeer gewaardeerd top NLP instituut. Door integratie van onze dagelijkse ervaringen ontstaan evoluerende technieken. Cursisten ontvangen na afloop van de opleiding dan ook het felbegeerde NLP Certificaat wat nationaal en internationaal erkend wordt. Bij IM-Pact volgen mensen uit de zorg, overheid, bedrijfsleven en onderwijs met plezier en goed resultaat de NLP opleidingen.

Mark de Bokx Ingrid Sanders

IM-Pact Opleidingen is een zeer gewaardeerd top NLP instituut. 

De resulaten spreken voor zich maar toch hebben we een aantal accreditaties en aansluitingen bij nederlandse en wereld organisaties om dit te ondersteunen.
.Met IM-Pact Opleidingen volg je NLP opleidingen die overeenkomen met de criteria van de Nederlandse Vereninging voor NLP. Dit zorgt er voor dat je ALLE NLP in onze opleidingen krijgt waar een internationaal NLP Certificaat aan moet voldoen. Daarom krijg je ook bij aflsuiting een certificaat waar je overal ter wereld zal ervaren dat NLP-ers dezelfde taal spreken en jou NLP erkennen. Voor elke job!

IM-Pact Opleidingen is een CRKBO geregistreed intituut. Ons bedrijf wordt bij herhaling geaccrediteerd zodat we aan voorschriften voldoen waardoor jij geen BTW hoef te betalen!  De voorschriften bevatten details over de opleidingswijzen en kwaliteitsgarantieIM-Pact Opleidingen is aangesloten bij de Spiral Dynamics People in California. We mogen gebruik maken van de originele Spiral Dynamics assessments.


Maak kennis met Mark de Bokx en Ingrid Sanders. Je kan ze 24 uur per dag bereiken door gebruik te maken van het NLP Informatie Gesprek. 

Schrijf je eenvoudig in, het is kosteloos en je kan afspreken op een voor 
jou passend tijdstip.

NvNLP CRKBO geregistreerd Spiral Dynamics People

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn