IM-Pact Opleidingen

'Kan je NLP uit een boekje leren?'
 Nee!. 

Nou ja, natuurlijk kun je boeken lezen, youtube filmpjes bekijken en potcasts beluisteren over neuro linguïstisch programmeren.
Maar of dat ook tot de gewenste verandering leidt … ? Nee. Je mist dan de interactie, de feedback van experts en het échte praktijkgericht leren en werken aan jezelf.Kleine groepen en persoonlijke begeleiding. 

Mark de Bokx en Ingrid Sanders

Bij ​IM-Pact Opleidingen gaat het
om jou !

Vanaf de allereerste dag zit je op de eerste rij.


Wij werken met kleine groepen: tussen 6 en 12 deelnemers. Dat past precies op de eerste, en dus ook enige, rij in de lesruimte! Met deze groepsomvang is het mogelijk om persoonlijke begeleiding te bieden. Je hebt altijd direct contact met de opleiders. We werken dus niet met buddy's, assisteneten, leraren in opleidingen of andere variaties. 
Met het energieke lesprogramma mag je rekenen op veel, veel praktische oefeningen. Want oefenen is nodig. Je moet NLP kunnen ademen. Veel oefenen leert je bijvoorbeeld – en dat zal je verrassen – vaak eenvoudige oplossingen voor problemen die heel compex lijken maar ook vaak echt zijn.

 Wij gaan 100% voor resultaat!

Al onze opleidingen en cursussen zijn gebaseerd op het verwerven en toepassen van:
1. Kennis (cognitie)
Wij leren je snel en efficiënt alle NLP-vaardigheden kennen en gebruiken.
2. Gevoel (emotie)
Wij leren je om je gevoelens te onderscheiden en gebruik te maken van je intuïtie.
3. Beweging (Doen)
Wij leren je Kennis en Gevoel in NLP-Doen om te zetten zodat je in beweging komt. 

Jouw ontwikkeling, jouw actie 


Een NLP Lesdag

Een NLP lesdag begint altijd met een vragenronde. Tijdens de periode tussen de NLP opleidingsdagen oefen je natuurlijk. We geven je ook wat suggesties om te onderzoeken. Meestal komen daar vragen uit, en daar beginnen we de dag mee. Daarnuit ontstaat een groepsgesprek over een nieuw onderwerp waaruit een bepaald NLP onderdeel naar voren komt. Na uitleg van het NLP onderdeel en de toepassing er van komt aanluitend een oefening die wij, Mark en Ingrid, uitleggen, demonstreren en uiteraard staat de oefening in de syllabus.

Met al deze informatie ga je zelf aan de slag. Omdat de groepen klein zijn kunnen wij persoonlijk bij jouw oefening aanwezig zijn. 
Wij nemen niet over want het gaat om jouw leerervaring!Na een koffie/thee break gaan we verder met de les en het volgend onderwerp. 
Bij de afronding van de dag bieden we de sheets van de dag on-line aan en indien mogelijk een korte samenvatting van de stof.  En zo leer je met IM-Pact NLP


Wil je meer weten? Bel dan even!

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn