IM-Pact Opleidingen

NLP Post Master Opleiding
 
NLP en Spiritualiteit. 

De combinatie van NLP en Spiritualiteit staat bij velen als een ver van mijn bed show bekend. Over het algemeen wordt NLP als een down-chunk denksysteem gezien wat heel erg exact werkt en geen ruimte over laat voor gevoel. Inmiddels ben je in de NLP Master tot andere ervaringen gekomen.

NLP blijkt namelijk over ALLE communicatie te gaan, dus ook de woordpatronen die nodig zijn om contact te leggen met je onderbewuste en
daardoor contact met het universele ZIJN.
NLP is een vorm, de inhoud ben jezelf. Jouw spiritualiteit staat op het punt om ont-dekt te worden. Natuurlijk maken we daarbij gebruik van bekende spirituele systemen zoals deze wereldwijd voorkomen. En de wat minderbekende zijn even interessant. Ze blijken al snel een frapante overeenkomst te hebben waardoor spiritualiteit, in combinatie met jouw NLP binnen bereik komt.
Spiritualiteit heeft iedereen omdat we onderdeel zijn van het grote geheel.

 Deze module behoort bij het Missie werk 

IM-Pact Opleidingen maakt deze unieke combinatie van NLP en Spiritualiteit mogelijk in de NLP Post Master Module.  Elke module is 3 dagen en de kosten voor elke module zijn identiek. Je krijgt wel huiswerk mee en je hebt een eindopdracht waarbij je Spiritialiteit, je verbinding met het grote geheel, Persoonlijke Ontwikkeling en jouw levenspad zichtbaar maakt.

 

Coming Soon

DON'T ASK GOOGLE! ASK IM-PACT OPLEIDINGEN

Maak een GRATIS informatie afspraak. Telefonisch of LIFE@PADMA

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op Donderdag 26 september 2024

NLP Master Opleiding: Schrijf in voor jouw start op Dinsdag 8 oktober 2024

NLP Postmaster: September 2024

IM-Pact Workshops: September 2024

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Post Master Module
Spiritualiteit

Spiritualiteit is verbazingwekkend gemakkelijk

Spiritualiteit heeft voor vrijwel iedereen een andere betekenis. Daarbij kan gedacht worden aan tarot kaarten leggen, numerologie of geloof. NLP en spiritualiteit neemt deze elementen mee want het gaat over jouw eigen spiritualiteit. Met NLP tools ga je eigen persoonlijke innerlijke ervaringen verkennen met behulp van Milton Taal en verschillende symbolieken.

Uit Oosterse denksystemen bieden we andere wegen in je verkenning zodat ook oude wijsheden van grote denkers kunnen worden toegepast. Ze werpen nieuw licht op je innerlijke zijn en met name je Missie, je Hart.   

Iedereen heeft een mate van spiritualiteit en intuïtie direct beschikbaar. Na de trainingsdagen komen de meeste cursisten tot de conclusie dat hun eigen spiritualiteit veel groter is dan verwacht. Door de toegang naar jouw spiritualiteit op verschillende manieren te openen heb je keuzes. NLP gebruiken we om deze doorgangen te onderzoeken. De beste mogelijkheid voor jezelf vast te stellen zodat jouw hart voluit kan spreken. NLP en Spiritualiteit is verbazingwekkend gemakkelijk.

     

Waarom dan zo moeilijk


Spiritualiteit wordt vaak gehangen aan een voorwaardelijkheid: je moet het wel goed doen! Je moet goed geloven, je moet goed bidden, je moet goed mediteren. Je bent dan bezig met de spiritualiteits voorschriften uit het model van de wereld van een ander. Zoals je van ons weet en hebt ervaren: het gaat om jouw eigen ervaring. Zo oordeel loos mogelijk. We leren je de vorm van Spiritualiteit. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Milton of trance taal. Dan ben je onafhankelijk en dichter bij jezelf dan wanneer je de voorschriften aanhoort van anderen. 


Dalai Lama
  Wij hebben het voorrecht genoten om tot twee maal toe een bijeenkomst bij te wonen met de Dalai Lama. Na een lezing uit een oud geschrift loopt hij naar voren, vlak bij het publiek en zegt: 'deze lezing is ter inspiratie, je zal zelf moeten onderzoeken wat de betekenis voor jou is en wat je kan toepassen' gevolgd door een zijn bijzondere gulle glimlach.. NLP en Spiritualiteit in dit NLP Post Master blok is ter inspiratie, om jouw eigen weg daarin te vinden.

Wat ga je leren?

 • NLP technieken toepassen tijdens je onderzoek
 • Nieuwe toepassingen en uitleg van Milton taal
 • Welke juiste vragen je jezelf moet stellen
 • Hoe je kan mediteren
 • Bij jezelf te blijven
 • Je gemakkelijk te voelen bij spiritualiteit
 • Universele waarheden te horen
 • Zin en onzin in de spirituele wereld
 • Elke dag spiritualiteit toe te staan

Praktische informatie over de 
NLP Post Master Opleiding

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

 • De investering bedraag € 625,00 euro per module, in totaal € 4375. euro
 • 2 Professionele NLP opleiders
 • Lesmateriaal inbegrepen
 • Assessments inbegrepen
 • NLP Coach Certificaat
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Bewustwording
 • Inzichten in moderne psychologie
 • Samenwerking bewuste en onderbewust
 • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat wil je nog meer weten ?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.

Voor het volgen van de NLP Post MAster wordt een afronde opleiding NLP Practitioner en NLP Master verwacht.