IM-Pact Opleidingen

NLP Coach opleiding

Ben jij de professionele coach van de toekomst ?

Coachen is een bijzonder beroep. Coachen op basis van NLP samen met specifieke psychologische kennis maakt je de BESTE transpersoonlijke coach die een client kan wensen. Deze vaardigheid kan je leren en ontwikkelen.

NLP Coach

Zo'n opleiding vergt je inspanning, inzet en de ontwikkeling van je eigen visie. Het resultaat mag er dan ook zijn. 
Om te leren coachen begin je bij jezelf. Pas wanneer je jezelf kent en in staat bent tot zelfreflectie kan je het verschil zien tussen jezelf en anderen. Tussen jouw vraagstukken en de vraagstukken waar anderen mee worstelen. Door NLP te begrijpen en te ervaren ben je in staat om jouw expertise ten dienste te stellen aan anderen. Zodat zij hun leven verder vorm kunnen geven. 

Transpersoonlijk

Transpersoonlijk coachen stelt de client voor de coach. Transpersoonlijk wil zeggen: voorbij je eigen ego. Coachen voorbij je ego komt tot uitdrukking in mildheid, oordeelloosheid en het vermogen om sterk onderscheid te kunnen maken in Modellen van de Wereld. Je coached op basis van NLP zoals je dat bij IM-Pact Opleidingen leert.
Het doel van je client staat voorop,, niet jouw oplossing, niet jouw succes. Je bent begeleider en coach. Een goede bovendien

Coach en Moderne psychologie

Je kan met de NLP Practitioner en NLP Master al aan de gang als coach. Daar heb je alle technieken en interventies. De vraag is echter: wat heeft je client nodig om zelf tot een oplossing te komen. Intrinsieke kennis van moderne psychologie is onmisbaar. De NLP Coach opleiding bestaat uit Postmaster blokken. Elk blok richt zich specifiek op een bepaald niveau. Afhankelijk van jouw specialiteit kan je niveaus kiezen. Zo integreer je moderne psychologie in jouw holistische coachmethode

Coming Soon

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Praktische informatie over de 
NLP Coach Opleiding

Wat zijn de kosten en wat krijg je er voor?


  • De investering bedraag € 645,00 euro per module, in totaal € 3225.00 euro
  • 2 Professionele NLP opleiders
  • Lesmateriaal inbegrepen
  • Assessments inbegrepen
  • NLP Coach Certificaat
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Bewustwording
  • Inzichten in moderne psychologie
  • Samenwerking bewuste en onderbewust
  • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat is nog meer van belang?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.


Het volgen van de NLP Coach opleiding veronderstelt de afronding van NLP Practitioner en NLP Master opleidingen.