IM-Pact Opleidingen

Facebook
Facebook
Telefoon

Smelt het ijs in je hart Dat is heel in het kort de boodschap die wij de mensen mee willen geven die bij ons een NLP-opleiding komen volgen. Want alleen dan, als je bereid bent om de blokkades in jezelf op te heffen, kom je in verbinding met jezelf, maak je verbinding met anderen … en wordt de wereld weer een klein beetje mooier.

Mark de Bokx en Ingrid Sanders

Wie is IM-Pact Opleidingen ? 

IM-Pact Opleidingen is in 2009 opgericht door Mark de Bokx en Ingrid Sanders. Twee trainers die jarenlang opleidingen en cursussen hebben gevolgd bij gerenommeerde nationale en internationale namen, onder wie Deepak Chopra, Anné Linden, John Grinder, Chris Cowen en Natasha Todorovic. Die kennis wilden ze bundelen en delen. In Nederland. Dat doen ze door NLP in Zeeland aan te bieden met IM-Pact Opleidingen.

Wij willen het verschil maken ? 

Hoe mooi zou de wereld zijn als er meer harmonie zou zijn? Wij geloven dat NLP daar een bijdrage aan kan leveren. NLP verbindt mensen; met zichzelf en met anderen. NLP bevrijdt je ziel omdat NLP het ijs in je hart smelt. Hoe meer vrije zielen, hoe meer harmonie er zal zijn. Daar geloven wij in. Daar werken wij aan.

IM-Pact NLP Opleidingen: open, toegankelijk, persoonlijk en intens!

Heb je het gevoel dat je in een hokje zit? Dat je denkt in goed en fout; in falen en schuld? Dat lichaam en geest al lang niet meer één zijn? Echt waar: je bent niet de enige. Steeds meer mensen blokkeren, zitten vast in de geijkte structuren van de maatschappij en raken zichzelf kwijt. Wij brengen je weer terug. Dat is een pittig proces. Heel intens. Maar … zo ontzettend mooi! Het is een proces dat wij iedereen gunnen!
De opleidingen waar je eenvoudig aan deel kunt nemen worden gegeven in Zeeland, in Middelburg. Neem contact met ons op om kennis te maken

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn