IM-Pact Opleidingen

NLP Post Master Opleiding
 
NLP en Transactionele Analyse. 

De combinatie van NLP en Transactionele Analyse leidt tot een analyse tool MET interventie mogelijkheden. Je kan Transactionele Analyse het makkelijkst vergelijken met het NLP onderdeel werken met delen. Dat is de NLP vertaling van het OVK model waar je kennis mee gaat maken. Het OVK model biedt inzicht in de dynamische werking tussen mensen onderling. Zo kan je door observatie en analyse waarnemen hoe de dynamiek tuissen jezelf en anderen verloopt. Je hebt vervolgens de keuze om een bepaalde rol te kiezen. De juiste rol in de juiste situatie brengt jouw juiste gedrag naar buiten en daarmee kan je het beste resultaat te bereiken. Voor deze module wordt je uitgenodigd om een assessment te doen waarbij je, uitgaande van je huidige kennis, een nul meting kan doen. Jouw resultaat is de start van de module. Gekozen veranderingen zijn zo traceerbaar.

IM-Pact Opleidingen maakt deze unieke combinatie van NLP en Transactionele Analyse mogelijk in de NLP Post Master Module.  Elke module is 3 dagen en de kosten voor elke module zijn identiek. Je krijgt wel huiswerk mee en je hebt een eindopdracht.
 Je schrijf een modelleringsverslag zoals je dat uit NLP master opleiding kent. Daarin gebruik je TA om de modelling te maken en NLP om aan te geven welke techniek er volgens jou nodig is om de conclusies van TA en je expert te kunnen overzetten en zelf te transformeren.

 Dit eindwerk vergt naar verwachting 8 STBU naast de gebruikelijke opdrachten.  

Coming Soon

DON'T ASK GOOGLE! ASK IM-PACT OPLEIDINGEN

Maak een GRATIS informatie afspraak. Telefonisch of LIFE@PADMA

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op Donderdag 26 september 2024

NLP Master Opleiding: Schrijf in voor jouw start op Dinsdag 8 oktober 2024

NLP Postmaster: September 2024

IM-Pact Workshops: September 2024

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Post Master Module
Transactionele Analyse

Transactionele Analyse laat je zien en ervaren welk deel je altijd inzet

Deze NLP Post Master module draait om Transactionele Analyse. 
Onvermijdelijk kun je hieruit afleiden dat Analyse het belangrijkste deel van deze module zal zijn. 

In de meeste gevallen wordt er gedacht dat Transactionele Analayse een oplossing biedt. Het is echter het begin van een oplossing. Wat we in NLP de Huidige Staat noemen. NLP wordt in deze module als ondersteunende methotiek gebruikt om het Transactionele Analyse denksysteem te faciliteren Volgens het Tranasactionele Analyse denksysteem geloof je in je eigen verantwoordelijkheid en in het zelfsturend vermogen van mensen. Dat zijn de pijlers onder het denken en doen vanuit de Transactionele Analyse. De Transactionele Analyse (TA) biedt een praktische, heldere theorie die voor iedereen te begrijpen is. 

TA adresseert de complexiteit en diepgang van jouzelf, jouw relaties, de groepen en organisaties waarin je leeft en werkt. Het is een unieke theorie over de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag, communicatie en verandering. 
NLP zorgt dat TA tot leven komt.

Door TA toe te passen vergroot je jouw autonomie en de eigen verantwoordelijkheid van mensen als groter geheel. De TA is een effectief instrument voor coaching en persoonlijke groei. Dit levert een leefklimaat met autonomie, openheid en warmte naar jezelf en tussen mensen.


Wat ga je leren?

 • NLP technieken integreren met Transactionele Analyse
 • Toepassen Transactionele Analyse
 • Direct toepasbare basis van Transactionele Analyse
 • Conclusies volgens het TA systeem vaststellen
 • OVK model onderzoeken en toepassen
 • Ontstaan levensscript
 • Jouw levensscript bloot leggen
 • Interventie op je levensscript

Praktische informatie over de 
NLP Post Master Opleiding

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

 • De investering bedraag € 625,00 euro per module, in totaal € 4375. euro
 • 2 Professionele NLP opleiders
 • Lesmateriaal inbegrepen
 • Assessments inbegrepen
 • NLP Coach Certificaat
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Bewustwording
 • Inzichten in moderne psychologie
 • Samenwerking bewuste en onderbewust
 • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat wil je nog meer weten ?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.

Voor het volgen van de NLP Post MAster wordt een afronde opleiding NLP Practitioner en NLP Master verwacht.