IM-Pact Opleidingen

NLP Post Master Opleiding

NLP en Emotionele Ontwikkeling

Emotionele Ontwikkeling is het onderdeel van persoonlijk leiderschap wat je in een persoonlijke spiegel doet kijken. Je emoties zijn een optel som van alle ervaringen in het verleden. De ervaringen lijken op wat er nu gebeurt maar zijn dat natuurlijk niet.

Wanneer je een ontwikkeling doormaakt op emotioneel gebied heb je de juiste middelen gevonden om de juiste gevoeligheid te tonen. Deze gevoeligheid, ogebaseerd op zuivere waarneming en het stellen van vragen, zorgen voor ultieme volwassenheid. Dat wat bij jou hoort, jouw staat van Zijn, is onlosmakelijk verbonden aan jouw volwassen persoonlijkheid.

In de NLP Master heb je al kennis gemaakt met emoties. Dat is de basis vorm. In de NLP Post Master wordt deze vorm gebruikt in de verbinding met je bewuste en onderbewuste. Daardoor maak je kennis met bewuste en onderbewuste emoties. Hun functies en de vaak diep liggende oorsprong zijn vandaag niet meer van toepassing. Met enkele nieuwe interventies heb je jouw persoonlijke ontwikkeling direct in handen

IM-Pact Opleidingen maakt deze unieke combinatie van NLP en Emoties, Je lichaam, je theater, mogelijk in de NLP Post Master Module.  Elke module is 3 dagen en de kosten voor elke module zijn identiek. Je krijgt wel huiswerk mee en je hebt een eindopdracht waarbij je jouw emoties onderzoekt, terugvooert naar de oorspong en heelt.  Je presenteert welk effect dat heeft op jouw emotioneel welzijn en
hoe zich dat op jouw levenspad zichtbaar maakt.

De opleidingsdagen verlopen zoals de NLP opleidingsdagen verlopen: intensieve oefeningen, inzichten en theorie om ook
het hoofd van informatie te blijven voorzien

 

Coming Soon

DON'T ASK GOOGLE! ASK IM-PACT OPLEIDINGEN

Maak een GRATIS informatie afspraak. Telefonisch of LIFE@PADMA

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op Donderdag 26 september 2024

NLP Master Opleiding: Schrijf in voor jouw start op Dinsdag 8 oktober 2024

NLP Postmaster: September 2024

IM-Pact Workshops: September 2024

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Post Master Module
Emotionele ontwikkeling

Emoties zorgen voor wat je voelt. De eeuwige vergelijking

Things that stop you dreaming

Ooit eens lang geleden, in een tijd hier ver vandaan. Een tijd waarin je nog geen woorden had of kende. Een tijd van volledige afhankelijkheid

In een moment van pas geboren zijn. Er is geen referentie kader want tijd is een niet bestaand onderdeel van je leven. In deze periode van je leven breng je je missie naar buiten. Je Missie, Je volledige Zijn. Je voortdurend geluk.

Vandaag de dag ben je steeds bezig om je missie te realiseren. Zoals je hebt geleerd in de practitioner en master practitioner opleiding is het niet mogelijk je missie niet naar buiten te brengen of om buiten je missie te handelen. Alles komt van en naar je Missie. Van en Naar: Je eigen handelen en de feed-back die je krijgt op je handelen. De actie-reactie van je handelen staat centraal in de sturing van je feitelijke emotie. Jij doet de handeling, je omgeving geeft de reactie. De reactie van je omgeving zal een ketting reactie tot gevolg hebben waardoor jouw overtuigingen in actie komen. Deze overtuigingen liggen aan de basis van een belangrijk proces: je overtuigingen zijn tenslotte verbonden met je criteria. De criteria op hun beurt vormen een afgeleide van je Missie. DE MISSIE die voor iedereen uniek is.

De trigger (de waarneming van de buitenwereld op jouw handelen) start de overtuiging die erbij hoort. 
De Overtuiging is direct verbonden met op je Criteria.

Een factor van belang is je geheugen. Je geheugen gebruik je om de reactie van de omgeving betekenis te kunnen geven.

Geheugen is een bitch

In je (onderbewuste) geheugen heb je al je ervaringen opgeslagen. Opgeslagen zoals jij betekenis hebt gegeven. Een betekenis gebaseerd op het gevoel wat je erbij had. Gevoel waar je criteria en dus je Missie het hoofdbestanddeel van uitmaakt. Wanneer je gebruik maakt van ankeren en een ervaring terug haalt dan gaat dat alleen wanneer je gevoel/emotie hebt gehad bij de ervaring. Anders is de ervaring niet op te halen. Dat deze ervaringen toegankelijk zijn merk je bij oefeningen waarbij een tijdlijn wordt gebruikt zoals change personal history en reclaim personal history. Je gebruikt een zoekanker gekoppeld aan het betreffende gevoel/emotie. Wanneer je herinneringen ophaalt dan haal je de voorvallen op die met het gevoel te maken hebben. Dat komt doordat je geheugen een vergelijking maakt want tenslotte is elke ervaring uniek en niet herhaalbaar vanwege het verloop van tijd.

Frequency and repetition: metamodelprogramma.

Telkens wanneer je een ervaring ervaart sla je deze ervaring op PLUS de emoties van voorgaande overeenkomstige ervaringen en wat je van dat vergelijk vindt.

Emoties worden in de NLP Post Master verbonden met je overtuigingen en criteria, je geheugen en waardebepaling. Deze fantastische combinatie geeft je totaal nieuwe inzichten en ontwikkelmogelijkheden

 

Wat ga je leren?

 • Meta boodschappen onderscheiden
 • Symbolen gebruiken als represenatie van emoties
 • Interventies
 • Metaprogramma herwaarderen
 • Modellering van de Master verscherpen
 • Effect van Meta model overtredingen
 • Hoe emoties weer te geven in non-verbale communicatie
 • Koppeling emoties aan overtuigingen en criteria

Praktische informatie over de 
NLP Post Master Opleiding

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

 • De investering bedraag € 625,00 euro per module, in totaal € 4375. euro
 • 2 Professionele NLP opleiders
 • Lesmateriaal inbegrepen
 • Assessments inbegrepen
 • NLP Coach Certificaat
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Bewustwording
 • Inzichten in moderne psychologie
 • Samenwerking bewuste en onderbewust
 • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat wil je nog meer weten ?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.

Voor het volgen van de NLP Post MAster wordt een afronde opleiding NLP Practitioner en NLP Master verwacht.