IM-Pact Opleidingen

NLP Post Master Opleiding

NLP en mEFT
               (Matrix Emotional Freedom Therapy).

De combinatie van NLP en mEFT maakt het gebruik van EFT snel en eenvoudig. Zoals jij in de NLP Master hebt geleerd hoe je vragen moet stellen met Sleighth of Mouth zijn de herkaderingen waar EFT gebruik van maakt eenvoudig en snel uit te voeren.
Matrix EFT erkent het bestaan van meerdere systemen en denkwijzen. Deze vorm, oorspronkelijk gebracht door Karl Dawson, biedt ruimte voor de ervaringen van B.Scare, TA specialisten en Dr B Lipton. Alhoewel nooit zo expliciet heb je van deze denksystemen in de Master al wat meegenomen. In deze NLP Post Master Module ervaar je opnieuw de betekenis van emoties.
Ervaar tevens de bevrijding die je voelt wanneer oude emoties niet langer je leven beinvloeden.

IM-Pact Opleidingen maakt deze unieke combinatie van NLP en mEFT mogelijk in de NLP Post Master Module.  Elke module is 3 dagen en de kosten voor elke module zijn identiek. Je krijgt wel huiswerk mee en je hebt een eindopdracht waarbij je mEFT oefeningen zelf samenstelt. Welk effect dat heeft op jouw emotioneel welzijn en hoe zich dat op jouw levenspad zichtbaar maakt.

De opleidingsdagen verlopen zoals de NLP opleidingsdagen verlopen: intensieve oefeningen, inzichten en theorie om ook het hoofd
van informatie te blijven voorzien
 

Coming Soon

DON'T ASK GOOGLE! ASK IM-PACT OPLEIDINGEN

Maak een GRATIS informatie afspraak. Telefonisch of LIFE@PADMA

NLP Practitioner Opleiding : Schrijf in voor je start op Donderdag 26 september 2024

NLP Master Opleiding: Schrijf in voor jouw start op Dinsdag 8 oktober 2024

NLP Postmaster: September 2024

IM-Pact Workshops: September 2024

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Post Master Module
matrix Emotional Freedom Therapy

EFT als onderdeel van jouw holistische pad van persoonlijke ontwikkeling 

 NLP en EFT is een behandelingstechniek waarin NLP gecombineerd wordt met acupressuur (hierbij worden geen naalden gebruikt). Deze combinatie (NLP en EFT) maakt een krachtige interventie mogelijk. Van oorsprong is EFT een zachte methode om veranderingen te realiseren. EFT maakt gebruik van herkaderingen en universele uitgangspunten. Het kloppen op de acupressuurpunten zorgt er voor dat elke cel en elke vezel in je lichaam in beweging komt zodat nieuwe inzichten zich in je lichaam kunnen installeren. NLP heeft meer ruimtelijke interventies terwijl EFT zitten (of staand) kan worden uitgevoerd. Het zachtjes kloppen op een serie acupressuurpunten stimuleert de verandering van in het lichaam opgeslagen response strategiën. 

 De responsetrategiën zijn vaak van levensbelang geweest. De response op zich is geen beperking maar het feit dat je een oude strategie keer op keer gebruikt (en de effectiviteit afneemt) zorgt voor stress. Door het toepassen van EFT en te focussen op de beperkende ervaring, dooft de stressrespons uit. Je reageert tenslotte op een ervaring uit het verleden. Dat is inmiddels een lege echo en je hebt die respons niet meer nodig. Na de interventie is de beperkende ervaring een neutrale herinnering geworden die weinig of geen emotionele reactie meer oproept. EFT ontkoppelt eenvoudig de negatieve emotionele lading van de beperkende herinnering. 

De combinatie met NLP richt zich op het goed bepalen van de beperkingen die iemand ervaart. NLP definieert als het ware het startpunt en het eindpunt van het proces. EFT maakt het eenvoudig om het tussenliggende pad te bewandelen. NLP en EFT is een uitstekend hulpmiddel om stress te reduceren en eenvoudige ontspanningsoefeningen te gebruiken. In combinatie met de Holistische Coach Module is de oorzaak van verslavingen te lokaliseren. Alhoewel we liever niet zoveel zeggen over de chronische stress gevolgen moet je weten dat chronische stress verantwoordelijk is voor veel vaak onverklaarbare aandoeningen.  Het voorkomen en/of verminderen van stress is daarom van cruciale waarde in het vormen van een gezond leven en bijbehorend leefpatroon. We geven geen voedingsadvies maar wel advies om je lichaam en geest gezond te voeden. Vandaar dat het belangrijk is om door te hebben waar jij stress van krijgt of hebt en die stresspatronen zoveel mogelijk aan te pakken. EFT is daarin bijzonder succesvol en verbazingwekkend effectief. 

 

Wat ga je leren?

 • De juiste acupressuur punten vinden en gebruiken
 • Kennismaking en gebruik meridianen in je lichaam
 • Volgordelijkheid van een EFT sessie
 • Welke symptomen aanleiding kunnen zijn om EFT toe te passen
 • EFT uit te voeren bij anderen en bij jezelf
 • Universele waarheden te gebruiken
 • Verlossende uitspraken te doen
 • EFT -on the fly- samen te stellen aan de hand van je eigen verhaal
 • Chronische stress release techniek
 • Ontspanningstechniek

Praktische informatie over de 
NLP Post Master Opleiding

Wat kost het en wat krijg je ervoor?

 • De investering bedraag € 625,00 euro per module, in totaal € 4375. euro
 • 2 Professionele NLP opleiders
 • Lesmateriaal inbegrepen
 • Assessments inbegrepen
 • NLP Coach Certificaat
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Bewustwording
 • Inzichten in moderne psychologie
 • Samenwerking bewuste en onderbewust
 • Specialisatie in Burn-out, Bore-out, Life-coaching, Life-changing-events,Trauma-release,persoonlijk leidinggeven, loopbaan ontwikkeling. 

Wat wil je nog meer weten ?

De lesdagen beginnen om 10:00. Dat geeft je voldoende tijd om naar Middelburg te komen en je auto gratis in de buurt te parkeren. Binnen 10 minuten sta je in Padma waar de koffie en thee op je wacht. De opleiders beginnen de dag met het navragen van jouw NLP ervaringen van de afgelopen week. Je hebt tussen de middag een uur pause en het eind van de dag is rond de klok van 17:00. Je kan in Padma je lunch genieten, of even de stad in lopen. De lunch moet je zelf verzorgen.

Voor het volgen van de NLP Post Master wordt een afronde opleiding NLP Practitioner en NLP Master verwacht.