IM-Pact Opleidingen

Zit je in een Burn-out of er tegen aan?


Ben je in aanraking gekomen met een Burn-Out en sta je stil, roerloos. Kan je eigenlijk niets meer doen?
Dat klinkt in ieder geval als een Burn-Out. Veel mensen denken dat je dan teveel hebt gewerkt en met een vakantie of even een poosje er tussenuit zal het wel over zijn. Duidelijk geen ervaring met een Burn-Out. Een Burn-Out is het resultaat van vaste overtuigingen die je in de eerste 7 jaar van je leven bent gaan geloven. Waar ze vandaan komen en wie die ene opmerking heeft gemaakt waardoor je nu in een Burn-Out terecht bent gekomen is niet relevant. Wat wel relevant is de waardie die jij hebt gegeven aan de opmerking. 

Misschien is er zoiets langs gekomen als: 'Als jij nu je huiswerk niet gaat doen, dan zal je je hele leven lang kei en keihard moeten werken. 
Tot je er dood bij neervalt'

Nee, dit is geen grapje! Dit is een werkelijk voorbeeld. Het gevolg is dat je werk uitzoekt waar dat ook mogelijk is. Een baan, een relatie, een vriendenkring, een woning. Alles helpt je dat doel te bereiken. De uitspraak zal met een goede bedoeling gedaan zijn maar jij leeft er inmiddels naar. Pijnlijk om vast te stellen dat je zelf de oorzaak bent. Gelukkig om vast te stellen dat jij dan ook de oplossing bent. 

IM-Pact NLP Opleidingen

Hoe zit dat dan met NLP ?

NLP gaat je niet het antwoord geven. NLP gaat je de weg wijzen hoe je deze dwangmatige overtuiging kunt terug vinden en om zetten naar een overtuiging die wel voor je werkt. Dat heeft op alle vlakken gevolg: jij wordt rustiger en luistert naar je gevoel terwijl je je hoofd gebruikt. De hele omgeving zal er op reageren. Met de NLP opleidingen voorkom je toekostige burn-outs. Je hebt de middelen in handen om de drukte te analyseren. Je hebt de tools in handen om een ander pad in te gaan volgen wanneer dat nodig is. Je bent volledig zelfstandig.

 Puntje van aandacht! Wat kan je NIET meer na de Burn-out?

Een Burn-Out heet niet voor niets zo. Een Burn-Out wil zeggen dat je een capaciteit (bv plannen, lange reeksen onthouden, overzicht houden) niet langer tot je beschikking hebt. Je weet nog wel hoe dat werkt hoor en je kan terug naar de tijd dat je dat werk ook deed. Maar doen, nee, dat is de consequentie van een Burn-Out: een belangrijke capaciteit is volledig uitgebrand. Geschrokken? Hopelijk want dit is een serieus probleem wat om een serieuze oplossing vraagt. Geen dag wachten!

Lees je bekende onderwerpen, dan past deze NLP Opleiding bij jou!

Start vandaag nog.. NU!!


Weet je niet precies wat NLP met jou doet?
Of heb je andere vragen? Bel ons op 06-51 37 02 69
Wij vertellen je met alle plezier wat het met ons heeft gedaan.
En wat het met de mensen heeft gedaan die bij IM-Pact Opleidingen de NLP opleidingen hebben gevolgd.
Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn