IM-Pact Opleidingen

Positief denken. Begin er maar aan


Positief denken is een manier van denken die je jezelf kan aanleren.
 Ik vergelijk ons denkproces met gezonde voeding. En over gezonde smakelijke voeding kan je elke stralende dag oneindig veel informatie vinden. Op het internet en bij menigeen in een goed gevulde boekenkast. Deze goede voeding komt voort uit het ontstaan van de fastfood industrie. Veel suiker en veel zout zijn de hoofd verantwoordelijken voor ngezonde voeding. Wat veel mensen niet zo weten is dat je een epigetica aanpak moet hanteren wil je de effecten van de invloed van veel voedingsmiddelen op elkaar goed
kunnen begrijpen
IM-Pact NLP opleidingen

Hoe zit dat dan met 
positief denken?

Hoe zit dat dan met positief denken?  Vraag jezelf eens af wat je tegen jezelf zegt...
Verzamel de gedachten. Schrijf ze op en bestudeer ze want,, ze zijn niet alleen niet waar, ze zijn verslavend en toxisch. Ze zijn een het teveel aan zout en suiker. Ze werken net zo verslavend. Wil je echt, echt verandering dan is een NLP epigenica (holistische) aanpak de meest effectieve werkwijze die je kan gebruiken. Je leer niet alleen hoe je de crazy bitches kan aanpakken maar ook welke onderbewuste patronen deze negatieve gedachten laten ontstaan. Een dubbel effect dus.

 Soms wordt er gezegd... een NLP opleiding..is dat therape dan ?

Neehoor NLP is geen therapie. Je kan met een NLP opleiding zoveel meer oplossen dan een therapie voor elkaar krijgt. Therapie onderga je. NLP leer je. Dat zijn al 2 hele grote verschillen. Krijg je gezond voedsel voorgeschoteld of leer je voor jouzelf goed gezond voedsel te maken wat bij jou past. Dat is wat anders he !?

Lees je bekende onderwerpen, dan past deze NLP Opleiding bij jou!

Start vandaag nog.. NU!!


Weet je niet precies wat NLP met jou doet?
Of heb je andere vragen? Bel ons op 06-51 37 02 69
Wij vertellen je met alle plezier wat het met ons heeft gedaan.
En wat het met de mensen heeft gedaan die bij IM-Pact Opleidingen de NLP opleidingen hebben gevolgd.
Wil je beginnen? Neem dan contact op via het NLP Informatie Gesprek. Dat is gratis en op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn