IM-Pact Opleidingen

Mark de Bokx en Ingrid Sanders zijn de oprichters/eigenaren van
IM-Pact Opleidingen. (c) 2009 tot heden

Maak kennis met 
Mark de Bokx en Ingrid Sanders,
IM-Pact Opleidingen! 

Jaren geleden hebben zij elkaar tijdens NLP expert opleiding ontmoet en besloten NLP opleiders te worden. Ze delen dezelfde visie en werkmethoden om mensen te begeleiden met hun communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Excellente opleiders want NLP gaat over Meesterschap. Naast NLP hebben zij nog vele andere NLP en psychologische stromingen gevolgd. Zij hebben zelf bij gerenommeerde internationale namen hun opleidingen en cursussen gevolgd. Misschien ken je hen: Deepak Chopra, Anné Linden, John Grinder, Dalai Lama, Karl Dawson,
Chris Cowen en Natasha Todorovic.

Mark de Bokx en Ingrid Sanders

Bijzondere opleiders met een missie! 

Met IM-Pact Opleidingen willen zij die opgedane expertise bundelen en delen. Daarbij leiden zij cursisten op in NLP en laten zij NLP werken als de bron voor persoonlijke ontwikkeling. Daardoor smelt het ijs in je hart en ben je in staat om voluit te leven.

Expertise 

Gebieden waar zij met name hun staat van dienst hebben zijn NLP, Transpersoonlijke Coaching en Counseling, Geweldloze Communicatie, Harvard Negotiation Skills, Reiki Master 3b, Mediation, Jung, Young, Spiral Dynamics, Familie- en Bedrijfs- opstellingen, Hypno-TransTherapie (Milton Erickson), Positief Denken, RET, Mindfulness, Spiritueel Leiderschap, Integraal Hoger Management, Visionair Leiderschap, Heart Math, Byron Katie, Symbolic Coaching, Emotional Freedom Therapy (EFT) en 
EFT-MRI (EFT Matrix Reimprint).

Maak kennis met Mark de Bokx en Ingrid Sanders. Je kan ze 24 uur per dag bereiken door gebruik te maken van het NLP Informatie Gesprek. 

Schrijf je eenvoudig in, het is kosteloos en je kan afspreken op een voor 
jou passend tijdstip.

IM-Pact Opleidingen:
Ruim 15 jaar samenwerking

Ruim 15 jaar zijn we samen aan het trainen. We durven dan ook gerust te zeggen dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. In de loop van de jaren hebben we veel verschillende groepen kunnen begeleiden. In NLP en Persoonlijke ontwikkeling.
Daar is direct onze passie: mensen in contact met zichzelf te laten groeien. Dat leren zen van de verschillen en overeenkomsten die ze aantreffen bij de mede studenten. Elke groep heeft een eigen dynamiek. Deze dynamische verschillen maakt ons dynamische opleiders.

No Nonsense aanpak

We zijn van een no-nonsense aanpak. We hebben een down to earth aanpak. We halen communicatie uit de wollige sfeer en brengen duidelijkheid. Daar hebben mensen behoefte aan. Dan begrijpen mensen wat ze doen en ook hoe ze dat kunnen veranderen. Theorie is leuk, de uitvoering nog beter!

Trainers duo

Als trainersduo hebben wij onze eigen dynamiek. Met achtergronden in dienstverlening en hoger management hebben wij een unieke verbinding. We delen vele verschillende kwaliteiten die zich bijvoorbeeld uiten in het zien van de mens achter de mens. Het deel wat meestal niet zichtbaar wordt.

In de loop der jaren hebben wij een schat aan expertise opgebouwd in denksystemen, gedragsanalyse, herkenning van diep ingesleten patronen, invloeden van waarden en normen op ons dagelijks leven.

Wij geloven dat groepen groeien door te leren van elkaar. Door de juiste (NLP) voeding, We hechten enorm veel waarde aan universele wijsheid. Dat is voor iedereen en in elke omstandigheid eenvoudig te begrijpen.
Dat bereiken we met een Zachte verbinding, zonder oordeel.

Smelt het ijs in je hart en leef zoals jij bedoeld bent te Zijn