IM-Pact Opleidingen

De IM-Pact Workshops in Middelburg, Zeeland 

Karma *

De workshop Karma van 1 dag die wordt aangeboden door IM-Pact Opleidingen, is een unieke gelegenheid om je te verdiepen in de concepten van karma volgens de oosterse filosofie. Karma staat bekend als de universele wet van oorzaak en gevolg, wat impliceert dat elke handeling of gedachte een consequentie met zich meebrengt. Het besef van oorzaak en gevolg is essentieel in ons dagelijks leven, aangezien het ons leert om verantwoordelijkheid te nemen voor onze acties. Terwijl kinderen vaak nog niet volledig begrijpen hoe oorzaak en gevolg werken, hebben volwassenen soms de neiging om deze fundamentele principes over het hoofd te zien. Tijdens deze workshop krijg je de kans om dieper in te gaan op jouw persoonlijke karma en de invloed ervan op verschillende aspecten van je leven. Het is een uitgelezen mogelijkheid om bewust te worden van de patronen en keuzes die je maakt, en om zo positieve veranderingen te creëren voor een meer vervullend bestaan.

De workshop wordt gegeven op Dinsdag 18 September en je kan al inschrijven


Vasthouden en loslaten *

Vasthouden en loslaten. Het lijkt zo heel eenvoudig totdat je er mee wordt geconfronteerd. Geconfronteerd omdat je geen andere keuze (meer) hebt. Als mens hebben we de neiging om krampachtig vast te houden aan vertrouwde zaken. Ook al beseffen we maar al te goed dat vastklampen schadelijk is.. Toch blijven we vasthouden. Tijdens deze ééndaagse workshop staat de focus op deze twee verschijnselen centraal. Waarom blijf je vasthouden en wat drijft deze actie? Wat staat er te wachten wanneer je loslaat en welke vormen van onzekerheid dien je te trotseren? Na afloop van deze workshop zal je met vernieuwde energie je weg vervolgen en wordt je weer in staat gesteld om met frisse moed verder te gaan.

De workshop wordt gegeven op Maandag 8 december 2024 en je kan al inschrijvenTransactionele Analyse *

Transactionele analyse (TA) is DE krachtige tool die wordt gebruikt om communicatiepatronen en gedrag te analyseren. Het is een psychologische theorie en therapie die is ontwikkeld door Eric Berne in de jaren 50. TA wordt gebruikt in verschillende contexten, waaronder therapie, coaching, counseling, onderwijs en organisatieontwikkeling. Een workshop transactionele analyse is een geweldige manier om kennis te maken met de basisprincipes van TA en om te leren hoe je deze kunt toepassen in je persoonlijke en professionele leven. Tijdens de workshop zul je leren over de verschillende ego-toestanden en de werking van TA. Je zult ook leren hoe je TA kunt gebruiken om effectiever te communiceren, conflicten op te lossen en betere relaties op te bouwen.
Het belangrijkste concept in TA is de theorie van de ego-toestanden. Volgens TA zijn er drie ego-toestanden: de ouder, de volwassene en het kind. Elke ego-toestand heeft zijn eigen manier van denken, voelen en handelen. Tijdens de workshop zul je leren hoe je deze ego-toestanden kunt herkennen bij jezelf en anderen, en hoe je ze kunt gebruiken om effectiever te communiceren. Een ander belangrijk concept in TA is de theorie van transacties. Transacties zijn de interacties tussen mensen en kunnen plaatsvinden op verschillende niveaus: complementair, kruislings of parallel. Tijdens de workshop zul je leren hoe je transacties kunt analyseren en hoe je kunt herkennen wanneer er sprake is van een gezonde of ongezonde communicatie. Een workshop transactionele analyse is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. Of je nu een professional bent die zijn communicatievaardigheden wil verbeteren, een manager die conflicten wil oplossen, een therapeut die nieuwe tools wil leren, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in psychologie, TA kan een waardevolle aanvulling zijn op je kennis en vaardigheden. De workshop bevat oefeningen waar je actief aan deelneemt 
De workshop transactionele analyse is een waardevolle investering in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het biedt een unieke kans om kennis te maken met de krachtige concepten van TA en om te leren hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven. Of je nu geïnteresseerd bent in therapie, coaching, counseling, onderwijs of organisatieontwikkeling, TA kan een waardevolle aanvulling zijn op je gereedschapskist. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een workshop transactionele analyse en ontdek de kracht van TA!
Voor oplettende website lezer: er is een speciaal blok in de PostMaster genaamd NLP en Transactionele Analyse. Deze PostMaster module is alleen toegankelijk voor NLP Masters en bevat alle elementen van TA. De workshop richt zich alleen op de ego toestanden.

De workshop wordt gegeven op Vrijdag 21 januari 2025 en je kan al inschrijven


Innerlijke en uiterlijke levenslijnen *

Ben je op zoek naar een transformerende ervaring die je helpt om jezelf beter te begrijpen en je persoonlijke groei te bevorderen? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt! Tijdens deze inspirerende dag zul je de kans krijgen om diep in jezelf te duiken en te ontdekken wat jouw innerlijke en uiterlijke levenslijnen zijn. Je zult leren hoe je jouw levensverhaal kunt begrijpen en hoe je het kunt gebruiken om jezelf te empoweren en te groeien. De workshop zal worden geleid door Mark en Ingrid. Ze begeleiden je door middel van boeiende oefeningen, reflecties en interactieve sessies. Je zult de kans krijgen om te leren van gelijkgestemde deelnemers en om een ondersteunende en veilige omgeving te ervaren waarin je jezelf kunt openstellen en groeien. Tijdens de workshop leer je hoe je jouw innerlijke levenslijnen kunt verkennen, zoals je overtuigingen, waarden, dromen en verlangens. Je zal ontdekken hoe deze innerlijke levenslijnen je gedrag, keuzes en relaties beïnvloeden en hoe je ze kunt gebruiken om je leven vorm te geven op een manier die voor jou zinvol is. Daarnaast leer je hoe je jouw uiterlijke levenslijnen kunt onderzoeken, zoals je levenservaringen, relaties, prestaties en uitdagingen. Je ontdekt hoe deze uiterlijke levenslijnen je hebben gevormd en hoe je ze kunt gebruiken om te groeien, te helen en te transformeren. De workshop Innerlijke en Uiterlijke Levenslijnen is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en zelfontdekking. Of je nu een professional bent die zijn leiderschapsvaardigheden wil verbeteren, een student die zijn zelfvertrouwen wil vergroten, een kunstenaar die zijn creativiteit wil stimuleren, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, deze workshop is voor jou! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor de 1-daagse workshop Innerlijke en Uiterlijke Levenslijnen en geef jezelf de kans om te groeien, te bloeien en te stralen! Deze workshop zal een onvergetelijke ervaring zijn die je zal helpen om jezelf beter te begrijpen, je potentieel te ontgrendelen en je leven te verrijken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen op deze reis van zelfontdekking te gaan!

De workshop wordt gegeven op Vrijdag 18 Maart 2025 en je kan al inschrijven
Reis van de Held *

Welkom bij de fascinerende workshop 'De Reis van de Held'! Ben je op zoek naar een avontuurlijke en transformerende ervaring die je helpt om jezelf beter te begrijpen en je persoonlijke groei te bevorderen? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt! Tijdens deze inspirerende workshop zul je de kans krijgen om de reis van de held te verkennen, een eeuwenoud en universeel archetypisch verhaal dat de basis vormt van vele mythen, legendes en moderne verhalen. De reis van de held is een symbolische weergave van de innerlijke reis die we allemaal maken op weg naar persoonlijke groei, transformatie en zelfontdekking. Tijdens de workshop zul je de verschillende stadia van de reis van de held verkennen. Ontdek jouw eigen Oproep in de bekende wereld. Zo kan je via drempels en ontmoetingen reizen door de onbekende wereld om uiteindelijk te transformeren en weer in de bekende wereld terecht te komen. Ontdek hoe deze stadia resoneren met jouw eigen leven en hoe je ze kunt gebruiken om je persoonlijke groei te bevorderen. De workshop 'De Reis van de Held' is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en zelfontdekking.  Voor die onderzoekers en nieuwsgierigen die zeggen... Ik heb dit nog nooit gedaan maar ik denk dat het wel zal lukken.

De workshop wordt gegeven op Dinsdag 6 Mei 2025 en je kan al inschrijven

Harmonie en Groei *
Welkom in de fascinerende wereld van Harmonie en Groei! Het samenspel tussen Harmonie en Groei is een prachtig en complex fenomeen dat ons omringt in de natuur, kunst, muziek en menselijke interacties. Het is de perfecte balans tussen verschillende elementen die samenwerken om iets moois en betekenisvols te creëren. In de natuur zien we harmonie en groei in de perfecte symmetrie van een bloem, de balans van ecosystemen en de harmonieuze beweging van planeten en sterren. In de kunst en muziek is harmonie en groei de essentie van schoonheid, waar verschillende kleuren, vormen, tonen en melodieën samenkomen om een betoverende ervaring te creëren. Maar harmonie en groei gaat verder dan alleen esthetiek. Het speelt ook een cruciale rol in menselijke interacties. In relaties is harmonie de sleutel tot begrip, empathie en samenwerking. Het is de kunst van het luisteren, het respecteren van verschillende standpunten en het vinden van gemeenschappelijke grond. Het samenspel tussen harmonie en groei in menselijke interacties kan leiden tot diepere verbindingen, vreedzame oplossingen en een gevoel van gemeenschap. Het begrijpen en cultiveren van harmonie en groei is essentieel voor persoonlijke groei en welzijn. Het is een reis van ontdekking en groei die ons kan helpen om een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen te krijgen. Dus waar wacht je nog op? Laat je betoveren door het samenspel tussen harmonie en Groei in deze bijzondere workshoen ontdek de schoonheid en kracht die het te bieden heeft. Het is een reis die je zal inspireren, uitdagen en verrijken, en die je zal helpen om een diepere verbinding met jezelf en anderen te vinden. Welkom in de wereld van harmonie en Groei!

De workshop wordt gegeven op Dinsdag 10 juni 2025 en je kan al inschrijven


Waardenspel
Het waardenspel is gebaseerd op een eeuwen oud bordspel gebruikt door soefies is onder andere India en het verre Oosten.
De special invulling van IM-Pact zorgt voor het samengaan van essentiële NLP onderdelen als criteria en overtuigingen. Het Waardenspel geeft antwoorden en ontdekkingen over existentiele vragen en onderwerpen. Natuurlijk is niets zo helder als zelf deelnemen. NLP trainen met de fijne nuances is ons vak. Net als verhalen vertellen. Net als begeleiden naar bijzondere inzichten. We zijn er in geslaagd om deze workshop zo inspirerend te maken dat we al 15 jaar mogen rekenen op bekende en onbekende cursisten. De datum van deze workshop staat nog niet vast MAAR...je kan we inschrijven. Een voorinschrijving zogezegd.

De workshop wordt gegeven en je kan al voorinschrijven

*  6-pack Workshops

De zeer speciale aanbieding van IM-Pact Workshops in het seizoen 2024-2025. 6 workshops in 1 pakket bestellen voor slechts 545 euro. Bovendien kan je tijdens een door jou te bepalen workshop een introducee meenemen. Gratis! Leuk om een bekende, vriend/vriendin, collega of partner mee te nemen. De voorwaarde voor deze gratis deelnemer is eenvoudig: (nog) geen cursist van IM-Pact.

Bestel hier je 6-pack!
Opleidingen locatie: Verwerijstraat 51a te Middelburg

Investering per workshop slechts 99,00. Special 6-pack aanbieding: 6 Workshops voor 1 prijs: 545.00

Groepomvang maximaal 9

Trainingstijden: van 10:00 tot 17:00